SILA LAWATI BLOG DETGUAQ

SILA LAWATI BLOG DETGUAQ
BLOG INI ADALAH ALTERNATIF KEPADA BLOG PELANTAQHUJAH DAN AKAN MENGGANTIKAN BLOG PELANTAQHUJAH SETELAH PIHAK BLOGSPOT SEHINGGA KINI TIDAK 'REMOVE WARNING CONTENT' SEHINGGA MENYUKARKAN PENGUNJUNG.

Sila e-mailkan....detguaq10@gmail.com

SAYA AMAT MENGALU-ALUKAN SEBARANG MAKLUMAT YANG SAHIH DAN BERFAKTA UNTUK DI WAR-WARKAN DALAM BLOG INI DEMI UNTUK MENGEMBALIKAN KEDAH KEPADA UMNO/BN.

SILA INBOX DALAM FACEBOOK SAYA ATAU E-MAILKAN MAKLUMAT ANDA KEPADA:
detguaq10@gmail.com

Followers

Kat Sini Juga Boleh Daftar Sebagai Rakan Blog

HIMPUNAN JUTAAN BELIA

HIMPUNAN JUTAAN BELIA

Sidang DUN: Soalan Lisan berkaitan KHTP tidak disenaraikan

Posted by detguaq12 Monday, July 18, 2011


Ternyata bukan setakat masa yang diperuntukan untuk sidang dewan cukup ciput wal semput, malah banyak soalan-soalan yang cukup sensitif dan direct kepada rakyat tidak disenaraikan walaupun soalan tersebut telah di hantar sebelum sidang DUN.  Malah ada pula yang hanya dilayan sebagai soalan bertulis.  Ini termasuklah berkaitan soalan Pengurusan Kulim Hitec Technology Park yang nampaknya semakin merudum prestasinya.  Aku yakin kalau soalan berkenaan disenarikan di awal sidang, tentunya tak cukup tanah Ostad Azizan nak menari sambil berlari.  Kalau luas tanah cadangan projek rumah sejahtera, luas lagi yang beliau perlu kan untuk mengelak soalan mengenai KHTP.  Lihat sahaja dalam blog Dulu Kini dan Selamanya (DKdS) yang sentiasa menghidangkan cerita-cerita panas berkenaan KHTP

Aku kerap membaca blog DKdS kerana aku dapati bantak ceritanya berkenaan KHTP mempunyai bukti yang cukup jelas serta aku cukup percaya kewibawaan jurublog berkenaan.  Aku cukup yakin isu di KHTP sudah mencapai ke maqom KHTPgate berikutan pendedahan demi pendedahan oleh blog berkenaan, apatajh lagi jika sempat YB dari BN ajukan bukti-bukti yang ada di tangan mereka.

Manipulasi penggunaan wang KHTP yang amat mengejutkan saya sepatutnya perlu dikongsi oleh rakyat dengan dibentangkan didlaam dewan DUN yang mulia itu, tetapi memandangkan kelicikan tektikal oleh kerajaan pr yang kononnya TELUS sebenarnya adalah TELUR tembelang telah merencatkan persoalan yang cukup penting kepada RAKYAT Kedah!

0 Responses to Sidang DUN: Soalan Lisan berkaitan KHTP tidak disenaraikan

Post a Comment

Adap biarlah beradat

Mengenai Aku

Luahan serta pandangan dari sudut rakyat marhien. Rakyat yang akarnya adalah Melayu dan melayu itu adalah akar Tanah ini.

Tanah ini Melayu Nusantara yang punya, tetapi adat Melayu melayan tetamu umpama sedarah, melindung sahabat umpama se bapa, menyuap kawan umpama se ibu.

Adat Melayu juga bila tertindas bangun membingkas, bila di tekan bangkit melawan bila di hina terpa membela.

Fahamilah.....
Dalam adat ada kelembutan,
Dalam pendirian ada ketegasan.


Flag Counter

free counters
Related Posts with Thumbnails

BLOG ARCHIVES

BERANI BERUBAH!!!

BERANI BERUBAH!!!

DENYUT NADI BLOGGER PRO UMNO

DENYUT NADI BLOGGER PRO UMNO

Maklumat di Dahulukan Fakta di Utamakan

Maklumat di Dahulukan Fakta di Utamakan
Maklumat di Dahulukan Fakta di Utamakan

PAPA DOLL

PAPA DOLL

BANTU KJ KELUAR UMNO

INDIKATOR

Jurublog berharap undian di atas dapat membantu memberi petunjuk kepada kj, itupun atas kenyataan oeh kj bahawa beliau akan keluar dari UMNO sekiranya ramai ahli UMNO sertai PERKASA. Inilah sahaja jasa kecil saya untuk bantu kj keluar dari UMNO.
**Ikhlas**

Twitter

Haramkan Parti Imigran Penjajah!

Haramkan Parti Imigran Penjajah!

BOIKOT OLD TOWN

BOIKOT OLD TOWN

TANAK BUBUR

Twitter Updates

  follow me on Twitter

  GEJUT KEDAH!!!

  GEJUT KEDAH!!!

  SATU SEKOLAH UNTUK SEMUA

  SATU SEKOLAH UNTUK SEMUA
  PLEASE SIGN THE PETITION FOR SSS. Click The Logo and you'll be directed to the petition.

  DARI PAS KE UMNO