SILA LAWATI BLOG DETGUAQ

SILA LAWATI BLOG DETGUAQ
BLOG INI ADALAH ALTERNATIF KEPADA BLOG PELANTAQHUJAH DAN AKAN MENGGANTIKAN BLOG PELANTAQHUJAH SETELAH PIHAK BLOGSPOT SEHINGGA KINI TIDAK 'REMOVE WARNING CONTENT' SEHINGGA MENYUKARKAN PENGUNJUNG.

Sila e-mailkan....detguaq10@gmail.com

SAYA AMAT MENGALU-ALUKAN SEBARANG MAKLUMAT YANG SAHIH DAN BERFAKTA UNTUK DI WAR-WARKAN DALAM BLOG INI DEMI UNTUK MENGEMBALIKAN KEDAH KEPADA UMNO/BN.

SILA INBOX DALAM FACEBOOK SAYA ATAU E-MAILKAN MAKLUMAT ANDA KEPADA:
detguaq10@gmail.com

Followers

Kat Sini Juga Boleh Daftar Sebagai Rakan Blog

HIMPUNAN JUTAAN BELIA

HIMPUNAN JUTAAN BELIA

Eh eh eh...Dah jadi KEMPEN pula? HARAM TETAP HARAM!

Posted by detguaq12 Friday, July 8, 2011Aku masih ingat pepatah moden yang mengatakan kalau jumpa ambingai dengan ular, pukul ambignai dulu.  Ini kerana seluruh rakyat tahu bagimana bijaknya siputar belit ini mengalahkan ULAR SAWA.  Manakan tidak, tidak semena-mena dari gabungan pertubuhan-pertubuhan yang menjadikan pertubuhan BEERSHIT tetapi tidak didaftarkan sehinggakan lahirnya status HARAM dan ianya telahpun di kenali sebagai pertubuhan haram tiba-tiba dek kerana terperangkap dengan jerangkap buatan sendiri maka tiba-tiba hari ini dengan terkial-kial dan terhencut-hencut mereka memutar balikkan lidah BEWAK GABOK bahawa "Ehhhh, ini bukan pertubuhan, tetapi kempen". KEMPEN KEPALA HOTAK LU!
Aku tetap melabelkan HARAM waima atas apa labelpun yang mereka gunakan kerana jelas hasrat tersirat mereka teramatlah kotor.  Iaitu ingin mencabar sebuah kerajaan berdaulat yang dipilih oleh rakyat secara demokrasi secara protes HARAM dijalanan.  kalau mereka ini bertul-betul pada landasannya, mengapakah mereka tidak mahu akur bahawa kerajaan pusat tidak mengalang mereka dari menggunakan stadium-stadium lain di negeri-negeri bawah perintah mereka.  Mengapa itupun sukar difahami dan BILA PULA DATO' SERI MOHD NAJIB TUN ABDUL RAZAK MEMBERI PERSETUJUAN UNTUK MEMBENARKAN STADIUM MERDEKA DIGUNAKAN?

Kalau benar mereka ingin melakar sejarah, lakarlah di stadium yang lain dinegeri-negeri mereka.  Bukannya mencemar SEJARAH KEMERDEKAAN diStadium Merdeka.  InsyaAllah, kalau dibuat polls dan di tujukan kepada 27juta rakyat Malaysia, aku percaya undian ini tidak akan memihak kepada mereka langsung.  jadi janganlah kerajaan dan rakyat terpengaruh dengan slogan "itu rakyat ini rakyat" oleh mereka.  Rakyat yang mereka wakili hanyalah golongan minoriti yang telahpun berjaya mereka 'BRAIN  BLEACH' dengan cara yang cukup halus menggunakamn kaedah YAHUIDI.

Sebagai seorang rakyat yang menghormati semangat demokrasi sebenaryang akur dengan kerjaan pilihan rakyat setelah diberi mandat, maka aku berharap rami-ramilah mengudi di poll yang akan aku ujudkan sekejap saja lagi.  iaitu diatas poll untuk bantu kj keluar dari UMNO.


0 Responses to Eh eh eh...Dah jadi KEMPEN pula? HARAM TETAP HARAM!

Post a Comment

Adap biarlah beradat

Mengenai Aku

Luahan serta pandangan dari sudut rakyat marhien. Rakyat yang akarnya adalah Melayu dan melayu itu adalah akar Tanah ini.

Tanah ini Melayu Nusantara yang punya, tetapi adat Melayu melayan tetamu umpama sedarah, melindung sahabat umpama se bapa, menyuap kawan umpama se ibu.

Adat Melayu juga bila tertindas bangun membingkas, bila di tekan bangkit melawan bila di hina terpa membela.

Fahamilah.....
Dalam adat ada kelembutan,
Dalam pendirian ada ketegasan.


Flag Counter

free counters
Related Posts with Thumbnails

BLOG ARCHIVES

BERANI BERUBAH!!!

BERANI BERUBAH!!!

DENYUT NADI BLOGGER PRO UMNO

DENYUT NADI BLOGGER PRO UMNO

Maklumat di Dahulukan Fakta di Utamakan

Maklumat di Dahulukan Fakta di Utamakan
Maklumat di Dahulukan Fakta di Utamakan

PAPA DOLL

PAPA DOLL

BANTU KJ KELUAR UMNO

INDIKATOR

Jurublog berharap undian di atas dapat membantu memberi petunjuk kepada kj, itupun atas kenyataan oeh kj bahawa beliau akan keluar dari UMNO sekiranya ramai ahli UMNO sertai PERKASA. Inilah sahaja jasa kecil saya untuk bantu kj keluar dari UMNO.
**Ikhlas**

Twitter

Haramkan Parti Imigran Penjajah!

Haramkan Parti Imigran Penjajah!

BOIKOT OLD TOWN

BOIKOT OLD TOWN

TANAK BUBUR

Twitter Updates

  follow me on Twitter

  GEJUT KEDAH!!!

  GEJUT KEDAH!!!

  SATU SEKOLAH UNTUK SEMUA

  SATU SEKOLAH UNTUK SEMUA
  PLEASE SIGN THE PETITION FOR SSS. Click The Logo and you'll be directed to the petition.

  DARI PAS KE UMNO