SILA LAWATI BLOG DETGUAQ

SILA LAWATI BLOG DETGUAQ
BLOG INI ADALAH ALTERNATIF KEPADA BLOG PELANTAQHUJAH DAN AKAN MENGGANTIKAN BLOG PELANTAQHUJAH SETELAH PIHAK BLOGSPOT SEHINGGA KINI TIDAK 'REMOVE WARNING CONTENT' SEHINGGA MENYUKARKAN PENGUNJUNG.

Sila e-mailkan....detguaq10@gmail.com

SAYA AMAT MENGALU-ALUKAN SEBARANG MAKLUMAT YANG SAHIH DAN BERFAKTA UNTUK DI WAR-WARKAN DALAM BLOG INI DEMI UNTUK MENGEMBALIKAN KEDAH KEPADA UMNO/BN.

SILA INBOX DALAM FACEBOOK SAYA ATAU E-MAILKAN MAKLUMAT ANDA KEPADA:
detguaq10@gmail.com

Followers

Kat Sini Juga Boleh Daftar Sebagai Rakan Blog

HIMPUNAN JUTAAN BELIA

HIMPUNAN JUTAAN BELIA

Mat Sabuhong dok tunggu apa lagi?

Posted by detguaq12 Friday, July 29, 2011


Sungguh pandai mereka bermain sentimen dengna kalangan pendokong dan penjilat mereka sendiri sehinggakan kelewatan PDRM mengeluarkan video clip dari CCTV dan beberapa video lagi berkaitan BEERSHIT2 kononya untuk membolehkan kerja-kerja editing dan superimposed dilakukan.  OIT! POORAAAHHH!!!

Dan berdegar-degarlah pula Mat Sabuhong yang kini menjawat Timbalan Presiden kpd sebuah PARTI AGAMA BERTOPEN ISLAM kononnya beliau telah di langgar oleh beberapa jenis kenderaan PDRM dalam masa yang sama iaitu antara kenderaan PDRM yang melanggar beliau secara serentak ialah trak, pajero dan kereta.  Tetapi oleh kerana kekebalan beliau, Mat Sabuhong hanya mengalami sedikit kecederaan yang belum tentu pihak insuran akan 'cover'.  TETAPI APA YANG JADI KEPADA PENUNGGANG MOTORSIKAL YANG BELIAU BONCENG?  NTAH-NTAH DAH MENINGGAL.......

Setelah mendegar-degarkan cerita beliau dilanggar dan selepas PDRM menunjukkan video clip untuk menangkis pembohongan Mat Sabuhong, beliau terus mengeluarkan kenyataan untuk menyaman PDRM.  Tetapi setelah seminggu belum ada apa-apa kenyataan rasmi mengenai tindakan saman beliau terhadap PDRM.  Takkan perlukan sehingga seminggu untuk mereka-reka cerita bohong lagi agar dapat digunakan untuk menyaman polis??


0 Responses to Mat Sabuhong dok tunggu apa lagi?

Post a Comment

Adap biarlah beradat

Mengenai Aku

Luahan serta pandangan dari sudut rakyat marhien. Rakyat yang akarnya adalah Melayu dan melayu itu adalah akar Tanah ini.

Tanah ini Melayu Nusantara yang punya, tetapi adat Melayu melayan tetamu umpama sedarah, melindung sahabat umpama se bapa, menyuap kawan umpama se ibu.

Adat Melayu juga bila tertindas bangun membingkas, bila di tekan bangkit melawan bila di hina terpa membela.

Fahamilah.....
Dalam adat ada kelembutan,
Dalam pendirian ada ketegasan.


Flag Counter

free counters
Related Posts with Thumbnails

BLOG ARCHIVES

BERANI BERUBAH!!!

BERANI BERUBAH!!!

DENYUT NADI BLOGGER PRO UMNO

DENYUT NADI BLOGGER PRO UMNO

Maklumat di Dahulukan Fakta di Utamakan

Maklumat di Dahulukan Fakta di Utamakan
Maklumat di Dahulukan Fakta di Utamakan

PAPA DOLL

PAPA DOLL

BANTU KJ KELUAR UMNO

INDIKATOR

Jurublog berharap undian di atas dapat membantu memberi petunjuk kepada kj, itupun atas kenyataan oeh kj bahawa beliau akan keluar dari UMNO sekiranya ramai ahli UMNO sertai PERKASA. Inilah sahaja jasa kecil saya untuk bantu kj keluar dari UMNO.
**Ikhlas**

Twitter

Haramkan Parti Imigran Penjajah!

Haramkan Parti Imigran Penjajah!

BOIKOT OLD TOWN

BOIKOT OLD TOWN

TANAK BUBUR

Twitter Updates

  follow me on Twitter

  GEJUT KEDAH!!!

  GEJUT KEDAH!!!

  SATU SEKOLAH UNTUK SEMUA

  SATU SEKOLAH UNTUK SEMUA
  PLEASE SIGN THE PETITION FOR SSS. Click The Logo and you'll be directed to the petition.

  DARI PAS KE UMNO