SILA LAWATI BLOG DETGUAQ

SILA LAWATI BLOG DETGUAQ
BLOG INI ADALAH ALTERNATIF KEPADA BLOG PELANTAQHUJAH DAN AKAN MENGGANTIKAN BLOG PELANTAQHUJAH SETELAH PIHAK BLOGSPOT SEHINGGA KINI TIDAK 'REMOVE WARNING CONTENT' SEHINGGA MENYUKARKAN PENGUNJUNG.

Sila e-mailkan....detguaq10@gmail.com

SAYA AMAT MENGALU-ALUKAN SEBARANG MAKLUMAT YANG SAHIH DAN BERFAKTA UNTUK DI WAR-WARKAN DALAM BLOG INI DEMI UNTUK MENGEMBALIKAN KEDAH KEPADA UMNO/BN.

SILA INBOX DALAM FACEBOOK SAYA ATAU E-MAILKAN MAKLUMAT ANDA KEPADA:
detguaq10@gmail.com

Followers

Kat Sini Juga Boleh Daftar Sebagai Rakan Blog

HIMPUNAN JUTAAN BELIA

HIMPUNAN JUTAAN BELIA

BUKTI POLIS: Aku Puas Hati!!!!

Posted by DETGUAQ Thursday, July 21, 2011


**Pengumuman penuh oleh PDRM boleh di saksikan di TV3

Melihat berita perdana pukul 8 pm tadi setelah mendengar keputusan rasmi mengenai kematian sebenar TBH, kemudiannya satu lagi berita yang tentunya melegakan rakyat ialah pengumuman berbukti melalui gambar-gambar dan video yang di tayangkan berkaitan demo haram BEERSHIT.

Pertamanya adalah mengenai provokasi keterlaluan oleh THIN Chua yang mengembalai LEMBU-LEMBU yang berKHATAN terhadap anggota keselamatan di KL Sentral dan kemudiannya pembohongan TERANG-TERANG oleh seorang yang bertaraf Timbalan Presiden kepada sebuah parti yang memperdagangkan AGAMA dengan apacara sekalipun asal laku iaitu MATSABUN yang telah menerima B A B I sebagai guru lakonan sebaik brgelar Timbalan Presiden.  Malang sungguh kepada sebuah parti yang satu ketika dulu agak hebat kerana cukup berdiKARI, tetapi kini hanya menjadi bahan untuk KARI parti KAPIR HARBI.  Dari soksek-soksek aku rasa mereka semakin dekat untuk diMALUkan oleh parti kapir HARBI ini bila secara terbuka sudah mengugut untuk mufarakah dari pr dan meninggalkan pasrael terkonteng-konteng.  pasrael perlu berdikari kembali lebih awal dari dimalukan oleh parti KAPIR HARBI ini.  Secepatnya dalam bulan RAMADHAN, bulan yang mulia ini.  Itupun kalau mereka bijak membaca rentaklah.....

Ketiganya ialah mengenai MENIPUlasi kematian Allahyarham Baharuddin oelh pasukan provokasi pr.  Allahyarham Haji Suhardi ialah watak utama dalam membohongi dunia dimana sehingga kini, wajahnya ketika 'NAZAK' digunakan untuk mengutip derma. Adakah parti pembangkang sudah NAZAK dana mereka?  Aku rasa tidak.  Tetapi yang nyata mereka sedang NAZAK pengaruh bilamana pembohongan awal mereka telah dapat segera dihidu.  Mereka juga NAZAK idea politik bilamana 'spinning' yang mereka buat akhirnya memerangkap kembali mereka sehingga pening keliling.  Putarbelit mereka kini memutar dan membelit serta menjerut nyawa politik mereka.  NAZAK!

Keempat, kita dapat lihat bagaimana layanan yang diterima oleh pendemo ketika sesak nafas akibat tersedut gas pedih.  Dan akhirnya kita dapat tengk wajah ULARWATI Ambingai yang jelas cukup tenang ketka mengeuk minuman dalam JUMBO MUG ketika ditahan.  Minum air kelapa ke minum jus oren BINGAI?  Agak-agaknya adakah dia memikirkan nasib LEMBU-LEMBU yang BERKHATAN yang diGEMBALAI oleh THIN Chua tak semasa menikmati minuman dari JUMBO MUG berkenaan?

Akhirnya hasrat beliau untuk memprotes SPR sudah terlaksana, jadi apa perlunya lagi BEERSHIT3?  Adakah pasrael cuba mengambilalih peranan untuk meneruskan hasrat berdemo sedangkan AMBINGAI sudah menyatakan tiada keperluan lagi untuk berdemo memandangkan menghadap DYMM SDP YDP Agongpn sudah, walaupun tidak menyerahkan memorandum seperti yang dijanjikan sepoerti yang diumumkan kepada rakyat Malaysia dan ketika ada orang tua pencen yang dikatakan menjadi medium mengaturkan pertemuan yang tidak perlupun.  Maknanya BEERSHIT3 hanyalah ilham dari PEMBOHONG yang serangpun rakyat Malaysia patut melayannya.  TIADA MERIT!


0 Responses to BUKTI POLIS: Aku Puas Hati!!!!

Post a Comment

Adap biarlah beradat

Mengenai Aku

Luahan serta pandangan dari sudut rakyat marhien. Rakyat yang akarnya adalah Melayu dan melayu itu adalah akar Tanah ini.

Tanah ini Melayu Nusantara yang punya, tetapi adat Melayu melayan tetamu umpama sedarah, melindung sahabat umpama se bapa, menyuap kawan umpama se ibu.

Adat Melayu juga bila tertindas bangun membingkas, bila di tekan bangkit melawan bila di hina terpa membela.

Fahamilah.....
Dalam adat ada kelembutan,
Dalam pendirian ada ketegasan.


Flag Counter

free counters
Related Posts with Thumbnails

BLOG ARCHIVES

BERANI BERUBAH!!!

BERANI BERUBAH!!!

DENYUT NADI BLOGGER PRO UMNO

DENYUT NADI BLOGGER PRO UMNO

Maklumat di Dahulukan Fakta di Utamakan

Maklumat di Dahulukan Fakta di Utamakan
Maklumat di Dahulukan Fakta di Utamakan

PAPA DOLL

PAPA DOLL

BANTU KJ KELUAR UMNO

INDIKATOR

Jurublog berharap undian di atas dapat membantu memberi petunjuk kepada kj, itupun atas kenyataan oeh kj bahawa beliau akan keluar dari UMNO sekiranya ramai ahli UMNO sertai PERKASA. Inilah sahaja jasa kecil saya untuk bantu kj keluar dari UMNO.
**Ikhlas**

Twitter

Haramkan Parti Imigran Penjajah!

Haramkan Parti Imigran Penjajah!

BOIKOT OLD TOWN

BOIKOT OLD TOWN

TANAK BUBUR

Twitter Updates

  follow me on Twitter

  GEJUT KEDAH!!!

  GEJUT KEDAH!!!

  SATU SEKOLAH UNTUK SEMUA

  SATU SEKOLAH UNTUK SEMUA
  PLEASE SIGN THE PETITION FOR SSS. Click The Logo and you'll be directed to the petition.

  DARI PAS KE UMNO