SILA LAWATI BLOG DETGUAQ

SILA LAWATI BLOG DETGUAQ
BLOG INI ADALAH ALTERNATIF KEPADA BLOG PELANTAQHUJAH DAN AKAN MENGGANTIKAN BLOG PELANTAQHUJAH SETELAH PIHAK BLOGSPOT SEHINGGA KINI TIDAK 'REMOVE WARNING CONTENT' SEHINGGA MENYUKARKAN PENGUNJUNG.

Sila e-mailkan....detguaq10@gmail.com

SAYA AMAT MENGALU-ALUKAN SEBARANG MAKLUMAT YANG SAHIH DAN BERFAKTA UNTUK DI WAR-WARKAN DALAM BLOG INI DEMI UNTUK MENGEMBALIKAN KEDAH KEPADA UMNO/BN.

SILA INBOX DALAM FACEBOOK SAYA ATAU E-MAILKAN MAKLUMAT ANDA KEPADA:
detguaq10@gmail.com

Followers

Kat Sini Juga Boleh Daftar Sebagai Rakan Blog

HIMPUNAN JUTAAN BELIA

HIMPUNAN JUTAAN BELIA

Mengapa DUMC asyk dok tunda-tunda?

Posted by detguaq12 Wednesday, August 17, 2011Nampaknya penyakit tunda-tunda yang dihidapi oleh B A B I kini telah merebak dan berjangkit pula kepad DUMC.  Entah berapa kali dah rancangan untuk mengadakan pertemuan diantara kedua-dua pihak telah tertunda. Bayagkan jika dahulubila PDRM yang kena tunggu beberapa pihak lagi untuk terima video berkenaan BEERSHIT telah ditempelak kerana kononya mencuri masa, padahal kepada yang faham tindakan berhati-hati serta cermat perlu diambil untuk mendedahkan perkara yangbenar.  Untuk menipu tidak perlukan masa, Sebab itulah pembohongan Suhardi lebih cepat dari pembuktian mengenai pembohongan beliau.

Hari ini bila ada video mendedahkan perkara yang sama berkenaan dengan lawatan oleh JAIS ke DUMC yang telah diputarbelit sebagai serbuan rupanya bukanlah penawar kepada kebenaran, sebaliknya pelabagai alasan lain diputarbelitkan untuk terus menidakkan kesahihan dan keaslian video sertra peristiwa yang divideokan.  Nampaknya pendekatan B A B I telah berjaya meracuni pemikiran penjilatnya bilamana seperti juga B A B I walaupun sudah jelas-jelas boleh dilihat oleh mata yang redha tentang apa yang berlaku termasuklah tayangan yang menunjukkan seorang lelaki yang dipercayai bekas seorang Islam yang telah menjadi Kristian sedang bercakap diatas pentas dan bagaiman tertibnya penyiasatan dilakukan serta bagaimana tergagap-gagap seorang wanita menjawab walaupun akhirnya perlakuan wanita berkenaan umpama 'sudu lebih dari kuah' jelas mencerminkan sesuatu yang tidak betul benar-benar berlaku.  Hari ini kita boleh lihat sekali lagi didalam MalASSnyakini bagaimana pemberi komen tahap BAGHAL terus cuba mempertahankan EGO.

1.


2.


3.


0 Responses to Mengapa DUMC asyk dok tunda-tunda?

Post a Comment

Adap biarlah beradat

Mengenai Aku

Luahan serta pandangan dari sudut rakyat marhien. Rakyat yang akarnya adalah Melayu dan melayu itu adalah akar Tanah ini.

Tanah ini Melayu Nusantara yang punya, tetapi adat Melayu melayan tetamu umpama sedarah, melindung sahabat umpama se bapa, menyuap kawan umpama se ibu.

Adat Melayu juga bila tertindas bangun membingkas, bila di tekan bangkit melawan bila di hina terpa membela.

Fahamilah.....
Dalam adat ada kelembutan,
Dalam pendirian ada ketegasan.


Flag Counter

free counters
Related Posts with Thumbnails

BLOG ARCHIVES

BERANI BERUBAH!!!

BERANI BERUBAH!!!

DENYUT NADI BLOGGER PRO UMNO

DENYUT NADI BLOGGER PRO UMNO

Maklumat di Dahulukan Fakta di Utamakan

Maklumat di Dahulukan Fakta di Utamakan
Maklumat di Dahulukan Fakta di Utamakan

PAPA DOLL

PAPA DOLL

BANTU KJ KELUAR UMNO

INDIKATOR

Jurublog berharap undian di atas dapat membantu memberi petunjuk kepada kj, itupun atas kenyataan oeh kj bahawa beliau akan keluar dari UMNO sekiranya ramai ahli UMNO sertai PERKASA. Inilah sahaja jasa kecil saya untuk bantu kj keluar dari UMNO.
**Ikhlas**

Twitter

Haramkan Parti Imigran Penjajah!

Haramkan Parti Imigran Penjajah!

BOIKOT OLD TOWN

BOIKOT OLD TOWN

TANAK BUBUR

Twitter Updates

  follow me on Twitter

  GEJUT KEDAH!!!

  GEJUT KEDAH!!!

  SATU SEKOLAH UNTUK SEMUA

  SATU SEKOLAH UNTUK SEMUA
  PLEASE SIGN THE PETITION FOR SSS. Click The Logo and you'll be directed to the petition.

  DARI PAS KE UMNO