SILA LAWATI BLOG DETGUAQ

SILA LAWATI BLOG DETGUAQ
BLOG INI ADALAH ALTERNATIF KEPADA BLOG PELANTAQHUJAH DAN AKAN MENGGANTIKAN BLOG PELANTAQHUJAH SETELAH PIHAK BLOGSPOT SEHINGGA KINI TIDAK 'REMOVE WARNING CONTENT' SEHINGGA MENYUKARKAN PENGUNJUNG.

Sila e-mailkan....detguaq10@gmail.com

SAYA AMAT MENGALU-ALUKAN SEBARANG MAKLUMAT YANG SAHIH DAN BERFAKTA UNTUK DI WAR-WARKAN DALAM BLOG INI DEMI UNTUK MENGEMBALIKAN KEDAH KEPADA UMNO/BN.

SILA INBOX DALAM FACEBOOK SAYA ATAU E-MAILKAN MAKLUMAT ANDA KEPADA:
detguaq10@gmail.com

Followers

Kat Sini Juga Boleh Daftar Sebagai Rakan Blog

HIMPUNAN JUTAAN BELIA

HIMPUNAN JUTAAN BELIA

Omegay Pandikutty cuba berdalih.

Posted by DETGUAQ11 Wednesday, May 11, 2011


Jika kita baca dalamberita-berita milik pembangkang, ternyata bahawa mereka cukup sesak nafas akibat tindakan Anwar pandikutty ini.  Apakan tidak, bukannya kita tidak tahu dalam keban yakan ceramah-ceramah beliua, beliau sentiasa menggunakan perkataan yang cukup biadap terhadap seterunya, tetapi selalunya akan di 'spin' oleh akbar-akhbar pro anwar bahawa UMNO/BNlah yang biadap, pemimpin-pemimpin UMNOlah yang biadap.Dan berbondong-bondonglah pandikutty-pandikutty cybertrooper pro anwar akan memberi komen di akhir setiap artikel yang 'spin' cerita sebenar.

Tetapi jika kita amati kenyataan dalam video klip(disahkan tulin) di bawah, maka sesiapa yang mempunyaio pendengaran yagn jelas tentunya tidak dapat menafikan yang Anwar sememamngnya menujukan makian berkenaan kepada YAB Dato' Seri Najib Tun Abdul Razak, Perdana Menteri Malaysia merangkap Presiden UMNO dan Pengerusi parti Barisan Nasional.
**Lihat kenyataan penafian beliau: yang aku petik dari haprakah:

KUALA LUMPUR, 10 Mei: Datuk Seri Anwar Ibrahim menggunakan perkataan pandikutty berkaitan dengan politik kotor dan jijik yang diamalkan oleh Barisan Nasional, bukan ditujukan kepada Datuk Seri Najib Razak.

Tapi lihatlah kaitan ayat-ayat yang di lafazkan, sesiapapun yang mendengar tahu kepada siapa yang beliau maksudkan.....kononya "kotor macam Dato' Najib buat".....
Tetapi tidak kotorkah raja pandikutty ini bila memfitnah DSN dng warga Mongolia walaupun telah di nafikan secara bersumpah oleh DSN?  tidak kotorkah Raja pandikutty ini bila cuba melacurkan politik bila memujuk beberapa orang ahli Parlimen dari BN supaya berpaling tadah agar 16hb Septempernya menjadi kenyataan?

Tidak kotorkah apabila menyalahgunakan kuasa ketika menguruskan kesUmi Hafilda ketika Allah beri peluang dengan sedikit kuasa di tangan beliau ketika menjadi TDPM dulu?  Deyyyy PANDIKUTYY, Melayu ini tidak akan lupa perangai JUBO kau!!!!!

0 Responses to Omegay Pandikutty cuba berdalih.

Post a Comment

Adap biarlah beradat

Mengenai Aku

Luahan serta pandangan dari sudut rakyat marhien. Rakyat yang akarnya adalah Melayu dan melayu itu adalah akar Tanah ini.

Tanah ini Melayu Nusantara yang punya, tetapi adat Melayu melayan tetamu umpama sedarah, melindung sahabat umpama se bapa, menyuap kawan umpama se ibu.

Adat Melayu juga bila tertindas bangun membingkas, bila di tekan bangkit melawan bila di hina terpa membela.

Fahamilah.....
Dalam adat ada kelembutan,
Dalam pendirian ada ketegasan.


Flag Counter

free counters
Related Posts with Thumbnails

BLOG ARCHIVES

BERANI BERUBAH!!!

BERANI BERUBAH!!!

DENYUT NADI BLOGGER PRO UMNO

DENYUT NADI BLOGGER PRO UMNO

Maklumat di Dahulukan Fakta di Utamakan

Maklumat di Dahulukan Fakta di Utamakan
Maklumat di Dahulukan Fakta di Utamakan

PAPA DOLL

PAPA DOLL

BANTU KJ KELUAR UMNO

INDIKATOR

Jurublog berharap undian di atas dapat membantu memberi petunjuk kepada kj, itupun atas kenyataan oeh kj bahawa beliau akan keluar dari UMNO sekiranya ramai ahli UMNO sertai PERKASA. Inilah sahaja jasa kecil saya untuk bantu kj keluar dari UMNO.
**Ikhlas**

Twitter

Haramkan Parti Imigran Penjajah!

Haramkan Parti Imigran Penjajah!

BOIKOT OLD TOWN

BOIKOT OLD TOWN

TANAK BUBUR

Twitter Updates

  follow me on Twitter

  GEJUT KEDAH!!!

  GEJUT KEDAH!!!

  SATU SEKOLAH UNTUK SEMUA

  SATU SEKOLAH UNTUK SEMUA
  PLEASE SIGN THE PETITION FOR SSS. Click The Logo and you'll be directed to the petition.

  DARI PAS KE UMNO