SILA LAWATI BLOG DETGUAQ

SILA LAWATI BLOG DETGUAQ
BLOG INI ADALAH ALTERNATIF KEPADA BLOG PELANTAQHUJAH DAN AKAN MENGGANTIKAN BLOG PELANTAQHUJAH SETELAH PIHAK BLOGSPOT SEHINGGA KINI TIDAK 'REMOVE WARNING CONTENT' SEHINGGA MENYUKARKAN PENGUNJUNG.

Sila e-mailkan....detguaq10@gmail.com

SAYA AMAT MENGALU-ALUKAN SEBARANG MAKLUMAT YANG SAHIH DAN BERFAKTA UNTUK DI WAR-WARKAN DALAM BLOG INI DEMI UNTUK MENGEMBALIKAN KEDAH KEPADA UMNO/BN.

SILA INBOX DALAM FACEBOOK SAYA ATAU E-MAILKAN MAKLUMAT ANDA KEPADA:
detguaq10@gmail.com

Followers

Kat Sini Juga Boleh Daftar Sebagai Rakan Blog

HIMPUNAN JUTAAN BELIA

HIMPUNAN JUTAAN BELIA

Kesumat Untuk Melukut Kuasa

Posted by Detguaq2 Thursday, May 26, 2011Membaca kenyataan dari Ketua Pengaburan lujnah pasrael pusat, iaitu Idris Ahmad menyebabkan aku sekali lagi hairan dengan cara dia menekan 'key' pada meskiratronik(calculator). Apakan tidak, dari mana dia mendapat maklumat akupun tidak tahu. Seperti biasa, tiada fakta dan angka yang jelas dari kenyataan lebai celup ini tiap-taip kali mengeluarkan kenyataan satu suku ini(nak kata tiga suku banyak sangat).

Bila beliau menghujah bahawa rakyat bermaklumat bakal menjadi bom jangka kepada UMNO, beliau terang-terang bercakap hanya mengikut skrip umum yang di sediakan oleh penulis upahan yang malas membuat 'detail research'. Bagaimana pula jika aku katakan bahawa bom jangka berlenaan sebenarnya sudah terpasang kukuh dalam parti pasrael itu sendiri dan pasraellah yang akan meletup, kalau tak hancurpun sudah pasti parah. Satu lagi bom jangka juga sudah terkunci kekal di dalam parti kian reput milik Omegay Doll.

Maklumat yang ada mudah sahaja untuk rakyat fikirkan. pasrael hanyalah picisan yang di pandang sebelah mata oleh DAP dalam gabungan mereka walaupun di khalayak mereka masing-masing berlakon mesra dan berpeluk cium....cium mulut pulak tu! Dan adalah fakta yang Omegay Doll kini semakin dibenci oleh sebahagian besar rakyat yang mementingkan moral individu yang berkeinginan menjadi Perdana Menteri.


0 Responses to Kesumat Untuk Melukut Kuasa

Post a Comment

Adap biarlah beradat

Mengenai Aku

Luahan serta pandangan dari sudut rakyat marhien. Rakyat yang akarnya adalah Melayu dan melayu itu adalah akar Tanah ini.

Tanah ini Melayu Nusantara yang punya, tetapi adat Melayu melayan tetamu umpama sedarah, melindung sahabat umpama se bapa, menyuap kawan umpama se ibu.

Adat Melayu juga bila tertindas bangun membingkas, bila di tekan bangkit melawan bila di hina terpa membela.

Fahamilah.....
Dalam adat ada kelembutan,
Dalam pendirian ada ketegasan.


Flag Counter

free counters
Related Posts with Thumbnails

BLOG ARCHIVES

BERANI BERUBAH!!!

BERANI BERUBAH!!!

DENYUT NADI BLOGGER PRO UMNO

DENYUT NADI BLOGGER PRO UMNO

Maklumat di Dahulukan Fakta di Utamakan

Maklumat di Dahulukan Fakta di Utamakan
Maklumat di Dahulukan Fakta di Utamakan

PAPA DOLL

PAPA DOLL

BANTU KJ KELUAR UMNO

INDIKATOR

Jurublog berharap undian di atas dapat membantu memberi petunjuk kepada kj, itupun atas kenyataan oeh kj bahawa beliau akan keluar dari UMNO sekiranya ramai ahli UMNO sertai PERKASA. Inilah sahaja jasa kecil saya untuk bantu kj keluar dari UMNO.
**Ikhlas**

Twitter

Haramkan Parti Imigran Penjajah!

Haramkan Parti Imigran Penjajah!

BOIKOT OLD TOWN

BOIKOT OLD TOWN

TANAK BUBUR

Twitter Updates

  follow me on Twitter

  GEJUT KEDAH!!!

  GEJUT KEDAH!!!

  SATU SEKOLAH UNTUK SEMUA

  SATU SEKOLAH UNTUK SEMUA
  PLEASE SIGN THE PETITION FOR SSS. Click The Logo and you'll be directed to the petition.

  DARI PAS KE UMNO