SILA LAWATI BLOG DETGUAQ

SILA LAWATI BLOG DETGUAQ
BLOG INI ADALAH ALTERNATIF KEPADA BLOG PELANTAQHUJAH DAN AKAN MENGGANTIKAN BLOG PELANTAQHUJAH SETELAH PIHAK BLOGSPOT SEHINGGA KINI TIDAK 'REMOVE WARNING CONTENT' SEHINGGA MENYUKARKAN PENGUNJUNG.

Sila e-mailkan....detguaq10@gmail.com

SAYA AMAT MENGALU-ALUKAN SEBARANG MAKLUMAT YANG SAHIH DAN BERFAKTA UNTUK DI WAR-WARKAN DALAM BLOG INI DEMI UNTUK MENGEMBALIKAN KEDAH KEPADA UMNO/BN.

SILA INBOX DALAM FACEBOOK SAYA ATAU E-MAILKAN MAKLUMAT ANDA KEPADA:
detguaq10@gmail.com

Followers

Kat Sini Juga Boleh Daftar Sebagai Rakan Blog

HIMPUNAN JUTAAN BELIA

HIMPUNAN JUTAAN BELIAEskay sedia jalani ujian poligraf dengan dua syarat

May 02, 2011
KUALA LUMPUR, 2 Mei – Selepas sumpah laknat dipertikaikan banyak pihak, ahli perniagaan Datuk Shazryl Eskay Abdullah bersedia untuk melakukan ujian poligraf bagi membuktikan kebenaran berhubung rakaman video seks yang dikaitkan dengan Datuk Seri Anwar Ibrahim.
Bagaimanapun tegas Shazryl, yang merupakan salah seorang “Datuk T”, Anwar yang juga Ketua Umum PKR perlu melakukan ujian poligraf selain proses itu perlu disiarkan secara langsung di televisyen.
Ini kerana beliau berkata, tujuan mengenakan dua syarat itu bagi mengelakkan sebarang penipuan dan konspirasi yang mungkin akan timbul jika ujian poligraf itu dilakukan.
“Ujian poligraf saya akan buat dengan dua syarat, yang pertama Anwar kena buat juga dan dia kena lakukan ujian ini dulu, lepas dia buat baru saya akan buat.
“Syarat kedua, ia perlu dibuat dan disiarkan secara langsung di televisyen, saya nak ia dibuat secara langsung...saya tak mahu nanti kata konsprirasi dan macam-macam lagi.
“Biar rakyat lihat ujian poligraf ini secara langsung dan biar rakyat tahu apa itu ujian poligraf dan biar rakyat lihat kebenarannya... kalau sumpah laknat pun kata tak dipakai, lagi kata konspirasi, lebih baik ujian ini dilakukan secara langsung,” katanya.
Shazryl berkata demikian ketika diminta mengulas cadangan ahli jawatankuasa kerja PAS pusat Datuk Husam Musa yang mencadangkan agar “Datuk T” menjalani ujian poligraf bagi mengesan sama ada mereka berbohong atau tidak berhubung rakaman video seks itu.
Husam yang juga exco kerajaan negeri Kelantan berkata, ujian itu perlu dilakukan bagi membolehkan dakwaan “Datuk T” itu benar-benar boleh dipercayai dan bukan sekadar tindakan terdesak untuk kepentingan politik murahan.
“Kalau Datuk T betul, saya cadangkan adakan ujian poligraf untuk memastikan mereka tidak berbohong mengenai isu video aksi seks). Ujian perlu dilakukan secara terbuka dengan dihadiri panel-panel pakar,” katanya.
Selain itu, Husam turut mempersoalkan tindakan Shazryl tidak melaporkan kepada pihak berkuasa agama ketika kejadian seks itu didakwa berlaku, sebaliknya mendedahkannya ketika musim pilihan raya Sarawak berlangsung.
“Mengapa ketika kejadian itu berlaku dia (Eskay) tidak panggil penguat kuasa jabatan agama sebab itu lebih mudah kerana mempunyai saksi cukup untuk dakwa si pelaku dalam video itu,” katanya.

0 Responses to Eskay sanggup lakukan Poligarafi; Anwar sudah lakukan Pornografi

Post a Comment

Adap biarlah beradat

Mengenai Aku

Luahan serta pandangan dari sudut rakyat marhien. Rakyat yang akarnya adalah Melayu dan melayu itu adalah akar Tanah ini.

Tanah ini Melayu Nusantara yang punya, tetapi adat Melayu melayan tetamu umpama sedarah, melindung sahabat umpama se bapa, menyuap kawan umpama se ibu.

Adat Melayu juga bila tertindas bangun membingkas, bila di tekan bangkit melawan bila di hina terpa membela.

Fahamilah.....
Dalam adat ada kelembutan,
Dalam pendirian ada ketegasan.


Flag Counter

free counters
Related Posts with Thumbnails

BLOG ARCHIVES

BERANI BERUBAH!!!

BERANI BERUBAH!!!

DENYUT NADI BLOGGER PRO UMNO

DENYUT NADI BLOGGER PRO UMNO

Maklumat di Dahulukan Fakta di Utamakan

Maklumat di Dahulukan Fakta di Utamakan
Maklumat di Dahulukan Fakta di Utamakan

PAPA DOLL

PAPA DOLL

BANTU KJ KELUAR UMNO

INDIKATOR

Jurublog berharap undian di atas dapat membantu memberi petunjuk kepada kj, itupun atas kenyataan oeh kj bahawa beliau akan keluar dari UMNO sekiranya ramai ahli UMNO sertai PERKASA. Inilah sahaja jasa kecil saya untuk bantu kj keluar dari UMNO.
**Ikhlas**

Twitter

Haramkan Parti Imigran Penjajah!

Haramkan Parti Imigran Penjajah!

BOIKOT OLD TOWN

BOIKOT OLD TOWN

TANAK BUBUR

Twitter Updates

  follow me on Twitter

  GEJUT KEDAH!!!

  GEJUT KEDAH!!!

  SATU SEKOLAH UNTUK SEMUA

  SATU SEKOLAH UNTUK SEMUA
  PLEASE SIGN THE PETITION FOR SSS. Click The Logo and you'll be directed to the petition.

  DARI PAS KE UMNO