SILA LAWATI BLOG DETGUAQ

SILA LAWATI BLOG DETGUAQ
BLOG INI ADALAH ALTERNATIF KEPADA BLOG PELANTAQHUJAH DAN AKAN MENGGANTIKAN BLOG PELANTAQHUJAH SETELAH PIHAK BLOGSPOT SEHINGGA KINI TIDAK 'REMOVE WARNING CONTENT' SEHINGGA MENYUKARKAN PENGUNJUNG.

Sila e-mailkan....detguaq10@gmail.com

SAYA AMAT MENGALU-ALUKAN SEBARANG MAKLUMAT YANG SAHIH DAN BERFAKTA UNTUK DI WAR-WARKAN DALAM BLOG INI DEMI UNTUK MENGEMBALIKAN KEDAH KEPADA UMNO/BN.

SILA INBOX DALAM FACEBOOK SAYA ATAU E-MAILKAN MAKLUMAT ANDA KEPADA:
detguaq10@gmail.com

Followers

Kat Sini Juga Boleh Daftar Sebagai Rakan Blog

HIMPUNAN JUTAAN BELIA

HIMPUNAN JUTAAN BELIA

ANWAR: BAPA KONSPIRASI MALAYSIA.

Posted by Detguaq Tuesday, May 17, 2011

Dari blog Flying Kick

TEORI KONSPIRASI UNTUK SELAMATKAN ANWAR!!!

Anwar kena bela diri. Dan Anwar tahu, dia tak ada alibi. Anwar sangat sedar, kedua-dua belah kakinya sudah pun berada di hadapan pintu penjara. Peguam-peguambela yang dibelanya pun macam tak berbaloi sungguhpun depa dapat gaji mahal.

Anwar sudah terhimpit. Bela diri bermakna Anwar tak boleh lagi berlengah-lengah seperti yang dilakukan sebelum ini. Silap-silap gaya, Anwar terpaksa ditahan di penjara macam yang berlaku pada tahun 1998 dahulu.

Maka Anwar pun kata, hakim sudah ikut cakap Najib Abdul Razak sebab Najib tetap nak masukkan Anwar ke dalam penjara. Ada konspirasi antara Najib dan Ketua Hakim. Para pencacai dan berada dalam pay-roll Anwar, sudah mula mempopularkan teori konspirasi. Memandangkan generasi baru kurang peduli tentang sejarah, maka taktik serupa pada tahun 1998, cuba diulangtayang... dengan skrip dan jalan cerita yang sama. Bahkan dengan pelakon yang sama.

Pendek kata, Anwar dan konco-konconya sedang dalam pembikinan semula drama yang telah Anwar arahkan pada 1998 dahulu bagi meraih simpati dan sokongan.

Suruh bela diri pun, kata konspirasi. Suruh pertahankan diri dan tangkis hujah pendakwa masa sebutan kes, Anwar hanya mampu heret-heret kes tersebut selama 3 tahun walaupun perbicaraannya cuma 59 hari. Suruh kemukakan alibi, Anwar tak mahu. Suruh serah DNA, Anwar kata konspirasi. Suruh terangkan apa yang dibuatnya dalam kondominium sedangkan saksi-saksi yang ada menentang hujah Anwar, para konco Anwar kata itu juga adalah konspirasi.

Tak habis-habis dengan konspirasi dan fitnah. Dah buat solat hajat dan munajat berkali-kali pun, tetap juga dikatakan konspirasi.

Woi para penjilat dan pencacai Anwar... skrip konspirasi dah tak laku ler... yang konspirasi adalah Anwar. Yang tak berkonspirasi juga adalah Anwar sendiri, cuma dalam bentuk nafsu dan syahwatnya...

Nak heret Rosmah dan Najib... kenapa tak heret sekali Rahimi Othman, Ummi Hafilda, Nallakaruppan, Shazryl Eskay, bahkan Azizan Abu Bakar sebagai saksi... kalau nak lagi cantik, heret sekali Shamsidar dan anak bongsunya untuk bagi keterangan bagi pihak Anwar!!!!

Dulu bolehlah kau temberang... ini jam, yang bodoh bahlol pemakan bangkai saja yang akan percaya dengan temberang konspirasi kau!!!!


1 Responses to ANWAR: BAPA KONSPIRASI MALAYSIA.

 1. Anonymous Says:
 2. bodoh macam pantatlah kau berhujah ni....

   

Post a Comment

Adap biarlah beradat

Mengenai Aku

Luahan serta pandangan dari sudut rakyat marhien. Rakyat yang akarnya adalah Melayu dan melayu itu adalah akar Tanah ini.

Tanah ini Melayu Nusantara yang punya, tetapi adat Melayu melayan tetamu umpama sedarah, melindung sahabat umpama se bapa, menyuap kawan umpama se ibu.

Adat Melayu juga bila tertindas bangun membingkas, bila di tekan bangkit melawan bila di hina terpa membela.

Fahamilah.....
Dalam adat ada kelembutan,
Dalam pendirian ada ketegasan.


Flag Counter

free counters
Related Posts with Thumbnails

BLOG ARCHIVES

BERANI BERUBAH!!!

BERANI BERUBAH!!!

DENYUT NADI BLOGGER PRO UMNO

DENYUT NADI BLOGGER PRO UMNO

Maklumat di Dahulukan Fakta di Utamakan

Maklumat di Dahulukan Fakta di Utamakan
Maklumat di Dahulukan Fakta di Utamakan

PAPA DOLL

PAPA DOLL

BANTU KJ KELUAR UMNO

INDIKATOR

Jurublog berharap undian di atas dapat membantu memberi petunjuk kepada kj, itupun atas kenyataan oeh kj bahawa beliau akan keluar dari UMNO sekiranya ramai ahli UMNO sertai PERKASA. Inilah sahaja jasa kecil saya untuk bantu kj keluar dari UMNO.
**Ikhlas**

Twitter

Haramkan Parti Imigran Penjajah!

Haramkan Parti Imigran Penjajah!

BOIKOT OLD TOWN

BOIKOT OLD TOWN

TANAK BUBUR

Twitter Updates

  follow me on Twitter

  GEJUT KEDAH!!!

  GEJUT KEDAH!!!

  SATU SEKOLAH UNTUK SEMUA

  SATU SEKOLAH UNTUK SEMUA
  PLEASE SIGN THE PETITION FOR SSS. Click The Logo and you'll be directed to the petition.

  DARI PAS KE UMNO