SILA LAWATI BLOG DETGUAQ

SILA LAWATI BLOG DETGUAQ
BLOG INI ADALAH ALTERNATIF KEPADA BLOG PELANTAQHUJAH DAN AKAN MENGGANTIKAN BLOG PELANTAQHUJAH SETELAH PIHAK BLOGSPOT SEHINGGA KINI TIDAK 'REMOVE WARNING CONTENT' SEHINGGA MENYUKARKAN PENGUNJUNG.

Sila e-mailkan....detguaq10@gmail.com

SAYA AMAT MENGALU-ALUKAN SEBARANG MAKLUMAT YANG SAHIH DAN BERFAKTA UNTUK DI WAR-WARKAN DALAM BLOG INI DEMI UNTUK MENGEMBALIKAN KEDAH KEPADA UMNO/BN.

SILA INBOX DALAM FACEBOOK SAYA ATAU E-MAILKAN MAKLUMAT ANDA KEPADA:
detguaq10@gmail.com

Followers

Kat Sini Juga Boleh Daftar Sebagai Rakan Blog

HIMPUNAN JUTAAN BELIA

HIMPUNAN JUTAAN BELIA

Video Sex Anwar: Kalau dah pakat ramai post, nak buat lagu mana?

Posted by Det Guaq9 Friday, April 29, 2011

Ehsan dari blog kitagempur.


 Aku terima email dari kolompo mengatakan yang Anwar akan ugut blogger-blogger pro UMNO/BN yang berani dedahkan video sex bahagian keduanya.  Semalam lagi aku dah dapat tahu, ttapi sepantas kilat penjilat Maharaja Penipu itu komplen kat you tube membuatkan you tube terus membatalkan tayangan klip video berkenaan.  Tetapi aku tengok sempat ada 7 orang yang lihat klip berkenaan dan sudah pasti ada yang 'save' klip video berkenaan,.  Nah hari ini maka ramailah yang dapat melihat tingkah laku tak bermoral B A B I berkenaan...

B A B I mengugut akan melaporkan kepada polis sesiapa yang mendedahkan klip video berkenaan kepada umum.  Aku nak tanya kalau dah ramai sangat yang sebar video yang mempunyai asas kebenaran bagi rakyat menilai bagaimana seorang pemimpin yang pernah menjadi ketua kepada satu ngo Islam iaitu ABIM dan pernah menjadi Timbalan Perdana Menteri dan hampir-hampir menjadi Perdana Menteri, laratkah polis nak ambil kes?

Lagi pula pendedahan video ini bukanlah pendedahan biasa.  Kalau rakyat biasa yang melakukannya, habis sangat tahap pasar malam sahajalah edarannya.  Tetapi ini adalah kerana ia membabitkan seorang pemimpin.  Edar di pasar malam, orang ambil untung duitnya.  Tetapi blogger-blogger pro UMNO/BN yang siarkan kesemuanya adalah secara percuma.  Tiada bayaran di kenakan. Kami tak ambil untung walau sesenpun.  Tetapi kami berharap ianya menjadi keuntungan dalam jangkamasa panjang, di mana selepas ini rakyat akan berfikir bahawa setelah beberapa siri sembahyang hajat di buat, banyak pertunjuk-pertunjuk dari Allah telah terdedah dengan iziNya juga.  Ini bagi menyedarkan Anwar sendiri bahawa beliau wajib berundur dari politik  kerana wajah politik Malaysia menajdi hitam berconteng arang moralnya.  Rakyat juga sudah sepatutnya membuat keputusan untuk menolak kehadiran beliau dalam kancah politik Malaysia, kerana sejak beliau di beri peluang oleh menantu paklah dan paklah sendiri untuk kembali hidup bebas di luar belau tel;ah menyalahgunakan peluang yang ada.  Bukan untuk membantu menjaga keamanan, perpaduan dan keharmonian rakyat tetapi telah berjaya menanam perasaan curiga di antara rakyat berblang kaum, malah ia turut memberi kesan kepada ekonomi negara.

Sebagai kesimpulannya Anwar bukan sahaja wajib menyahut gesaan Karpal Singh supaya bertaubat, malah dia sepatutnya mengumumkan persaraannya dari bidang politik dengan kadar yang segera sambi memohon ampun dari Allah serta memohon maaf dari keluarga beliau termasuk ipar duai, menantu dan birasnya juga.

0 Responses to Video Sex Anwar: Kalau dah pakat ramai post, nak buat lagu mana?

Post a Comment

Adap biarlah beradat

Mengenai Aku

Luahan serta pandangan dari sudut rakyat marhien. Rakyat yang akarnya adalah Melayu dan melayu itu adalah akar Tanah ini.

Tanah ini Melayu Nusantara yang punya, tetapi adat Melayu melayan tetamu umpama sedarah, melindung sahabat umpama se bapa, menyuap kawan umpama se ibu.

Adat Melayu juga bila tertindas bangun membingkas, bila di tekan bangkit melawan bila di hina terpa membela.

Fahamilah.....
Dalam adat ada kelembutan,
Dalam pendirian ada ketegasan.


Flag Counter

free counters
Related Posts with Thumbnails

BLOG ARCHIVES

BERANI BERUBAH!!!

BERANI BERUBAH!!!

DENYUT NADI BLOGGER PRO UMNO

DENYUT NADI BLOGGER PRO UMNO

Maklumat di Dahulukan Fakta di Utamakan

Maklumat di Dahulukan Fakta di Utamakan
Maklumat di Dahulukan Fakta di Utamakan

PAPA DOLL

PAPA DOLL

BANTU KJ KELUAR UMNO

INDIKATOR

Jurublog berharap undian di atas dapat membantu memberi petunjuk kepada kj, itupun atas kenyataan oeh kj bahawa beliau akan keluar dari UMNO sekiranya ramai ahli UMNO sertai PERKASA. Inilah sahaja jasa kecil saya untuk bantu kj keluar dari UMNO.
**Ikhlas**

Twitter

Haramkan Parti Imigran Penjajah!

Haramkan Parti Imigran Penjajah!

BOIKOT OLD TOWN

BOIKOT OLD TOWN

TANAK BUBUR

Twitter Updates

  follow me on Twitter

  GEJUT KEDAH!!!

  GEJUT KEDAH!!!

  SATU SEKOLAH UNTUK SEMUA

  SATU SEKOLAH UNTUK SEMUA
  PLEASE SIGN THE PETITION FOR SSS. Click The Logo and you'll be directed to the petition.

  DARI PAS KE UMNO