SILA LAWATI BLOG DETGUAQ

SILA LAWATI BLOG DETGUAQ
BLOG INI ADALAH ALTERNATIF KEPADA BLOG PELANTAQHUJAH DAN AKAN MENGGANTIKAN BLOG PELANTAQHUJAH SETELAH PIHAK BLOGSPOT SEHINGGA KINI TIDAK 'REMOVE WARNING CONTENT' SEHINGGA MENYUKARKAN PENGUNJUNG.

Sila e-mailkan....detguaq10@gmail.com

SAYA AMAT MENGALU-ALUKAN SEBARANG MAKLUMAT YANG SAHIH DAN BERFAKTA UNTUK DI WAR-WARKAN DALAM BLOG INI DEMI UNTUK MENGEMBALIKAN KEDAH KEPADA UMNO/BN.

SILA INBOX DALAM FACEBOOK SAYA ATAU E-MAILKAN MAKLUMAT ANDA KEPADA:
detguaq10@gmail.com

Followers

Kat Sini Juga Boleh Daftar Sebagai Rakan Blog

HIMPUNAN JUTAAN BELIA

HIMPUNAN JUTAAN BELIA

Diet Untuk Kesihatan atau Keselamatan?

Posted by Det Guaq9 Saturday, April 2, 2011


Sorang LELAKI X menghubungi aku melalui SMS untuk bertukar-tukar pandangan mengenai politik semasa termasukkah isu terkini.  Ada yang kata isu terhangat, ada yang kata isu terhangit dan ada juga kata isu terbasah.  Soerang kawan aku kata isu paling melekit tahun ini.

Sebelum singgah kepada isu LELAKI Y yang di percayai dan di yakini adalah lelaki yang menggemari mandoll dan dalam masa yang sama menyukai china doll kami berkisar mengenai kisah PRN Serawak.  Dia yang pernah tinggal di Serawak sebelum kembali bertugas di sini yakin bahawa rakyat tidak akan terpengaruh dengan dakyah dan fitnah parti-parti pembangkang kerana isu yang di reka sebelum ini telah dapat di hidu bau pembohongannya oleh rakyat dan kini sesama rakyat Serawak telahpun faham dan tahu bahawa apa yang di laung-laungkan oleh pembangkang hanyalah modal untuk mereka menumpang elaun dan pencen sebagai wakil rakyat.

Kemba;i kepada isu LELAKI Y oleh LELAKI X yang berbalas-balas SMS dengan aku, iaitu dia percaya sebaik sahaja video sex LELAKU Y bersama china doll itu di tunjukkan kepada beberapa orang untuk di nilai kejadian itu, LELAKI Y kini di percayai telah memulakan sessi diet ekstrimnya demi untuk menjadi perisai kepada kenyataannya sebelum ini.  Beliau amat berharap apabila tiba masa untuk beliau mendedahkan perutnya di khalayak baik di mahkamah ataupun di pentas-pentas ceramah, keadaan perutnya sudah slim walaupun ketika menunjukkan posisi seperti turning position, congress of a cow,  doggy style atau lower congress yang di pelajari melalui kitab kamasutera.

Tetapi apa yang pasti beliau memaklumkan bahawa ada sumber-sumber dalaman parti kencing rakyat sendiri telah mendedahkan perkara ini.  Mereka juga mengatakan bahawa jurulatih merangkap pakar diet beliau ialah Kak Jijah sendiri demi untuk menjadoi perisai kepada ANUgrah tuhan ini.


SELAMAT BERDIET WAHAI MAHARAJA PENIPU!

Blog X-PKR juga menceritakan perkara yang sama.  Muga rakyat Malaysia tidak tertipu.

0 Responses to Diet Untuk Kesihatan atau Keselamatan?

Post a Comment

Adap biarlah beradat

Mengenai Aku

Luahan serta pandangan dari sudut rakyat marhien. Rakyat yang akarnya adalah Melayu dan melayu itu adalah akar Tanah ini.

Tanah ini Melayu Nusantara yang punya, tetapi adat Melayu melayan tetamu umpama sedarah, melindung sahabat umpama se bapa, menyuap kawan umpama se ibu.

Adat Melayu juga bila tertindas bangun membingkas, bila di tekan bangkit melawan bila di hina terpa membela.

Fahamilah.....
Dalam adat ada kelembutan,
Dalam pendirian ada ketegasan.


Flag Counter

free counters
Related Posts with Thumbnails

BLOG ARCHIVES

BERANI BERUBAH!!!

BERANI BERUBAH!!!

DENYUT NADI BLOGGER PRO UMNO

DENYUT NADI BLOGGER PRO UMNO

Maklumat di Dahulukan Fakta di Utamakan

Maklumat di Dahulukan Fakta di Utamakan
Maklumat di Dahulukan Fakta di Utamakan

PAPA DOLL

PAPA DOLL

BANTU KJ KELUAR UMNO

INDIKATOR

Jurublog berharap undian di atas dapat membantu memberi petunjuk kepada kj, itupun atas kenyataan oeh kj bahawa beliau akan keluar dari UMNO sekiranya ramai ahli UMNO sertai PERKASA. Inilah sahaja jasa kecil saya untuk bantu kj keluar dari UMNO.
**Ikhlas**

Twitter

Haramkan Parti Imigran Penjajah!

Haramkan Parti Imigran Penjajah!

BOIKOT OLD TOWN

BOIKOT OLD TOWN

TANAK BUBUR

Twitter Updates

  follow me on Twitter

  GEJUT KEDAH!!!

  GEJUT KEDAH!!!

  SATU SEKOLAH UNTUK SEMUA

  SATU SEKOLAH UNTUK SEMUA
  PLEASE SIGN THE PETITION FOR SSS. Click The Logo and you'll be directed to the petition.

  DARI PAS KE UMNO