SILA LAWATI BLOG DETGUAQ

SILA LAWATI BLOG DETGUAQ
BLOG INI ADALAH ALTERNATIF KEPADA BLOG PELANTAQHUJAH DAN AKAN MENGGANTIKAN BLOG PELANTAQHUJAH SETELAH PIHAK BLOGSPOT SEHINGGA KINI TIDAK 'REMOVE WARNING CONTENT' SEHINGGA MENYUKARKAN PENGUNJUNG.

Sila e-mailkan....detguaq10@gmail.com

SAYA AMAT MENGALU-ALUKAN SEBARANG MAKLUMAT YANG SAHIH DAN BERFAKTA UNTUK DI WAR-WARKAN DALAM BLOG INI DEMI UNTUK MENGEMBALIKAN KEDAH KEPADA UMNO/BN.

SILA INBOX DALAM FACEBOOK SAYA ATAU E-MAILKAN MAKLUMAT ANDA KEPADA:
detguaq10@gmail.com

Followers

Kat Sini Juga Boleh Daftar Sebagai Rakan Blog

HIMPUNAN JUTAAN BELIA

HIMPUNAN JUTAAN BELIA

MANA PI SHUBILA?

Posted by Det Guaq9 Friday, March 25, 2011


Aku hairan sungguh bila Datuk Trio yang sepatutnya muncul dalam sidang-sidang akhbar selepas pembongkaran video seks seorang lelaki(buat mas ini kita labelkan sebagai LELAKI XXX) tidak muncul dalam kelompok yang lengkap bula salah seorang dari mereka tidak hadir dan tidak nampak muka sehingga hari ini.

Orang yang aku maksudkan ialah Dato' Shu'aib Lazim atau lebih di kenali oleh orang politik Kedah sebagai SHUBILA.  Ketidak hadiran beliau dalam khalayak nampaknya telah di ambil peluang sepenuhnya oelh ANAK PENAKAN beliau iaitu YB Johari Abdul(DAJA).  Untuk pengetahuan pembaca, SHUBILA juga adalah MERTUA kepada Dato' Seri Shafie Apdal, Menteri KKLW.  SHUBILA adalah salah seorang vintage bersama vintage rahim thamby chik dan vintage Shazryl(pakar Urut ANUwar).

Sebagai orangyang tinggal di Kedah, aku mendengar versi yang sama mengenai demand oleh DAJA kepada Dato' T iaitu mengenai 'lubricant fund' tetapi apabila di asak dan terperangkap dengan asakan pemimpin tertinggi PeeGayRrr cerita yang sebenarnya dah jadi 'tebalik kuang', iaitu kononnya jika pemimpin-pemimpin PeeGayRrr atau Parti Kencing Rakyat hendak menikmati TONTONAN ABAD INI mereka kena bayar ufti kepada Dato' Trio ini. Eh eh pulak!!!!

Oleh itu aku harap SHUBILA yang di katakan masih berada di luar negeri segera dapat buat kenyataan umum untuk mematikan kekeliruan yang timbul hasil dari penafian DAJA.

0 Responses to MANA PI SHUBILA?

Post a Comment

Adap biarlah beradat

Mengenai Aku

Luahan serta pandangan dari sudut rakyat marhien. Rakyat yang akarnya adalah Melayu dan melayu itu adalah akar Tanah ini.

Tanah ini Melayu Nusantara yang punya, tetapi adat Melayu melayan tetamu umpama sedarah, melindung sahabat umpama se bapa, menyuap kawan umpama se ibu.

Adat Melayu juga bila tertindas bangun membingkas, bila di tekan bangkit melawan bila di hina terpa membela.

Fahamilah.....
Dalam adat ada kelembutan,
Dalam pendirian ada ketegasan.


Flag Counter

free counters
Related Posts with Thumbnails

BLOG ARCHIVES

BERANI BERUBAH!!!

BERANI BERUBAH!!!

DENYUT NADI BLOGGER PRO UMNO

DENYUT NADI BLOGGER PRO UMNO

Maklumat di Dahulukan Fakta di Utamakan

Maklumat di Dahulukan Fakta di Utamakan
Maklumat di Dahulukan Fakta di Utamakan

PAPA DOLL

PAPA DOLL

BANTU KJ KELUAR UMNO

INDIKATOR

Jurublog berharap undian di atas dapat membantu memberi petunjuk kepada kj, itupun atas kenyataan oeh kj bahawa beliau akan keluar dari UMNO sekiranya ramai ahli UMNO sertai PERKASA. Inilah sahaja jasa kecil saya untuk bantu kj keluar dari UMNO.
**Ikhlas**

Twitter

Haramkan Parti Imigran Penjajah!

Haramkan Parti Imigran Penjajah!

BOIKOT OLD TOWN

BOIKOT OLD TOWN

TANAK BUBUR

Twitter Updates

  follow me on Twitter

  GEJUT KEDAH!!!

  GEJUT KEDAH!!!

  SATU SEKOLAH UNTUK SEMUA

  SATU SEKOLAH UNTUK SEMUA
  PLEASE SIGN THE PETITION FOR SSS. Click The Logo and you'll be directed to the petition.

  DARI PAS KE UMNO