SILA LAWATI BLOG DETGUAQ

SILA LAWATI BLOG DETGUAQ
BLOG INI ADALAH ALTERNATIF KEPADA BLOG PELANTAQHUJAH DAN AKAN MENGGANTIKAN BLOG PELANTAQHUJAH SETELAH PIHAK BLOGSPOT SEHINGGA KINI TIDAK 'REMOVE WARNING CONTENT' SEHINGGA MENYUKARKAN PENGUNJUNG.

Sila e-mailkan....detguaq10@gmail.com

SAYA AMAT MENGALU-ALUKAN SEBARANG MAKLUMAT YANG SAHIH DAN BERFAKTA UNTUK DI WAR-WARKAN DALAM BLOG INI DEMI UNTUK MENGEMBALIKAN KEDAH KEPADA UMNO/BN.

SILA INBOX DALAM FACEBOOK SAYA ATAU E-MAILKAN MAKLUMAT ANDA KEPADA:
detguaq10@gmail.com

Followers

Kat Sini Juga Boleh Daftar Sebagai Rakan Blog

HIMPUNAN JUTAAN BELIA

HIMPUNAN JUTAAN BELIA

RAJA EKZOS HINA TUN ABD. RAZAK!

Posted by DetGuaq7 Thursday, December 16, 2010


Nampaknya pkr sudah kelemasan dan akan mencapai apa sahaja yang berada berdekatan dengan dirinya...pkr benar-benar LEMAS dan tinggal hanya nyawa-nyawa ikan.  Ini kerana apabila mereka menidakkan jasa Tun Abd Razak demi untuk menyedapkan menu politik mereka yang semakin di jauhi kerana terlalu banyak MSG berperasa BOHONG, FITNAH dan MELAGA_LAGAKAN rakyat, maka apa sahaja yang di fikirkan boleh menjadi 'SESEDAP RASA' akan di taburkan atas tiap ceramah dan tulisan mereka.

Tetapi mereka kali ini tesilap memilih perasa, kerana 'SESEDAP RASA' yang di harap untuk menyedapkan resipi fitnah dan pembohongan mereka bakal mereputkan usus perut pkr sendiri.  Apa untungnya mereka memanggil 'cendawankawan' untuk membantu pembohongan mereka apabila cuba memutuskan pertalian Tun Abdul Razak, Bapa Pembangunan Malaysia dengan sejarah FELDA?  Bukankah pertalian rapat TAR dengan FELDA sudah di terima umum umpama isi dengan kuku?  Apakah mereka ingat FELDA boleh menapak untuk membantu orang Melayu yang cukup daif ketika itu jika Tun Razak tidak mempunyai wawasan dan inisiatif yang sama dengan roh FELDA?  Dan bagi aku SIKAP KURANG AJAR mereka untuk mengenang sejarah Allahyarham Negarawan Ulung Tun Abdul Razak ini langsung tidak beretika dan tiada kewajarannya!
 
Nampaknya mereka sudah menjadi peminta sedekah politik paling PARIAH apabila sengaja mengorek dan mencipta mitos yang berlantaikan PEMBOHONGAN demi hasrat hasad yang tidak menguntungkan merekapun dalam jangka masa pendek apatah lagi dalam jangkamasa panjang apabila rakyat ada lebih masa untuk memikirkan tindaktanduk PARIAH mereka ini.

Cukup tidak bermaruah untuk mengungkit kisah sejarah TUN Abdul Razak dalam versi yang bukan sahaja menyinggung keluarga, isteri dan anak-anak Allahyarham, malah sudah SAH mengguris hati seluruh rakyat yang PATRIOTIK!

PERGI JAHANAM DENGAN PKR!!!
PERGI JAHANAM DENGAN RAJA SEGALA EKZOS!!!

2 Responses to RAJA EKZOS HINA TUN ABD. RAZAK!

 1. Anonymous Says:
 2. Dulu kita tak tau. Sekarang kita dah tau.... biarkan siluncai terjun dengan labu-labunya.....

   
 3. detguaq Says:
 4. Anon

  Masalahnya si LUNCAI PARIAH ni dok asyik pospoooonnnnn saja...Tak juga terjun-terjun...

  Semuga AMANlah kembali Malaysia selepas dia mendapat balasan yang sewajarnya. Semuga rakyat menghukum pengkhianat in bersama-sama tali barutnya!!!

   

Post a Comment

Adap biarlah beradat

Mengenai Aku

Luahan serta pandangan dari sudut rakyat marhien. Rakyat yang akarnya adalah Melayu dan melayu itu adalah akar Tanah ini.

Tanah ini Melayu Nusantara yang punya, tetapi adat Melayu melayan tetamu umpama sedarah, melindung sahabat umpama se bapa, menyuap kawan umpama se ibu.

Adat Melayu juga bila tertindas bangun membingkas, bila di tekan bangkit melawan bila di hina terpa membela.

Fahamilah.....
Dalam adat ada kelembutan,
Dalam pendirian ada ketegasan.


Flag Counter

free counters
Related Posts with Thumbnails

BLOG ARCHIVES

BERANI BERUBAH!!!

BERANI BERUBAH!!!

DENYUT NADI BLOGGER PRO UMNO

DENYUT NADI BLOGGER PRO UMNO

Maklumat di Dahulukan Fakta di Utamakan

Maklumat di Dahulukan Fakta di Utamakan
Maklumat di Dahulukan Fakta di Utamakan

PAPA DOLL

PAPA DOLL

BANTU KJ KELUAR UMNO

INDIKATOR

Jurublog berharap undian di atas dapat membantu memberi petunjuk kepada kj, itupun atas kenyataan oeh kj bahawa beliau akan keluar dari UMNO sekiranya ramai ahli UMNO sertai PERKASA. Inilah sahaja jasa kecil saya untuk bantu kj keluar dari UMNO.
**Ikhlas**

Twitter

Haramkan Parti Imigran Penjajah!

Haramkan Parti Imigran Penjajah!

BOIKOT OLD TOWN

BOIKOT OLD TOWN

TANAK BUBUR

Twitter Updates

  follow me on Twitter

  GEJUT KEDAH!!!

  GEJUT KEDAH!!!

  SATU SEKOLAH UNTUK SEMUA

  SATU SEKOLAH UNTUK SEMUA
  PLEASE SIGN THE PETITION FOR SSS. Click The Logo and you'll be directed to the petition.

  DARI PAS KE UMNO