SILA LAWATI BLOG DETGUAQ

SILA LAWATI BLOG DETGUAQ
BLOG INI ADALAH ALTERNATIF KEPADA BLOG PELANTAQHUJAH DAN AKAN MENGGANTIKAN BLOG PELANTAQHUJAH SETELAH PIHAK BLOGSPOT SEHINGGA KINI TIDAK 'REMOVE WARNING CONTENT' SEHINGGA MENYUKARKAN PENGUNJUNG.

Sila e-mailkan....detguaq10@gmail.com

SAYA AMAT MENGALU-ALUKAN SEBARANG MAKLUMAT YANG SAHIH DAN BERFAKTA UNTUK DI WAR-WARKAN DALAM BLOG INI DEMI UNTUK MENGEMBALIKAN KEDAH KEPADA UMNO/BN.

SILA INBOX DALAM FACEBOOK SAYA ATAU E-MAILKAN MAKLUMAT ANDA KEPADA:
detguaq10@gmail.com

Followers

Kat Sini Juga Boleh Daftar Sebagai Rakan Blog

HIMPUNAN JUTAAN BELIA

HIMPUNAN JUTAAN BELIA

KEPENTINGAN ANWAR DALAM APCO?

Posted by Detguaq Thursday, April 1, 2010

 (Gambar Hiasan yang sesuai di gantung dalam Jamban)

Dah beberapa hari Ketua APE CO dari Planet of The Ape aka B A B I sibuk menayang kesana kemari dokumen-dokumen yang di dakwa ada kaitannya dengan konsultan yang mengendalikan tugas-tugas membina imej kepada beberapa isntitusi dan kerajaan-kerajaan lain selain dari Malaysia termasuk Israel(tetapi telah terbatal).  Lagi satu persoalan, benarkah ada agen CIA yang membocorkan maklumat kepada B A B I secara detail.  Adakah dokumen-dokumen itu di perolehi secara percuma? Kalau perlu dibayar..... Siapa yang bayar?  Siapa bayar? Siapa bayar? Siapa bayar? Why you are so ridiculous???

Ok.  Jom kita hentikan seketika menonton Ketua Beruk dari Planet Berok yang terlompat-lompat umpama BEROK dalam ZOO.  Apakah sukar kita menerima bahawa di dalam dunia perniagaan global, pemain utama adalah syarikat-syarikat dan individu-indivisdu berbangsa Yahudi.  Tetapi apakah semua ZIONIS?

Walau mulut puak-puak PISs menafikan mereka terbabit menyokong Yahudi ZIONIS, tetapi lidah mereka tidak dapat nafikan kerana secara harian mereka minum MILO, minum kopi di starbuck, minum coca-cola, pakai ubat gigi colgate, makan-makan di hujung minggu di KFC.  Banyak lagi sebenarnya hendak di perkata mengani Yahudi yang menguasia ekonomi dunia ni.

Tetapi yang aku nak londeh disini ialah mengenai dua keadaan yang berbeza.

Kita menggunakan kepakaran syarikat berkenaan yang mempunyai 'track record' yang baik untuk tujuan Public Relation dan International Business Relation.  Ini adalah benda positif.

Bandingkan pula dengan B A B I, dia di gunakan oleh satu lagi puak dalam Yahudi Zioniss untuk memporak-perandakan Malaysia baik dari segi politik, ekonomi, hubungan kaum malah keselamatan negara.  Anwar dijadikan terompah Zionis untuk memijak usaha Dato' Seri Najib Tun Razak dalam memulihkan segala kepincangan teruk yang telahpun terjadi semasa era kerajaan tiga beranak.

Dan selepas di pinta untuk menunjukkan bukti terhadap tuduhannya, Ketua 'planbet of the Ape itu telah melompat terkinja-kinja macam beruk tergigit cili api!

0 Responses to KEPENTINGAN ANWAR DALAM APCO?

Post a Comment

Adap biarlah beradat

Mengenai Aku

Luahan serta pandangan dari sudut rakyat marhien. Rakyat yang akarnya adalah Melayu dan melayu itu adalah akar Tanah ini.

Tanah ini Melayu Nusantara yang punya, tetapi adat Melayu melayan tetamu umpama sedarah, melindung sahabat umpama se bapa, menyuap kawan umpama se ibu.

Adat Melayu juga bila tertindas bangun membingkas, bila di tekan bangkit melawan bila di hina terpa membela.

Fahamilah.....
Dalam adat ada kelembutan,
Dalam pendirian ada ketegasan.


Flag Counter

free counters
Related Posts with Thumbnails

BLOG ARCHIVES

BERANI BERUBAH!!!

BERANI BERUBAH!!!

DENYUT NADI BLOGGER PRO UMNO

DENYUT NADI BLOGGER PRO UMNO

Maklumat di Dahulukan Fakta di Utamakan

Maklumat di Dahulukan Fakta di Utamakan
Maklumat di Dahulukan Fakta di Utamakan

PAPA DOLL

PAPA DOLL

BANTU KJ KELUAR UMNO

INDIKATOR

Jurublog berharap undian di atas dapat membantu memberi petunjuk kepada kj, itupun atas kenyataan oeh kj bahawa beliau akan keluar dari UMNO sekiranya ramai ahli UMNO sertai PERKASA. Inilah sahaja jasa kecil saya untuk bantu kj keluar dari UMNO.
**Ikhlas**

Twitter

Haramkan Parti Imigran Penjajah!

Haramkan Parti Imigran Penjajah!

BOIKOT OLD TOWN

BOIKOT OLD TOWN

TANAK BUBUR

Twitter Updates

  follow me on Twitter

  GEJUT KEDAH!!!

  GEJUT KEDAH!!!

  SATU SEKOLAH UNTUK SEMUA

  SATU SEKOLAH UNTUK SEMUA
  PLEASE SIGN THE PETITION FOR SSS. Click The Logo and you'll be directed to the petition.

  DARI PAS KE UMNO