SILA LAWATI BLOG DETGUAQ

SILA LAWATI BLOG DETGUAQ
BLOG INI ADALAH ALTERNATIF KEPADA BLOG PELANTAQHUJAH DAN AKAN MENGGANTIKAN BLOG PELANTAQHUJAH SETELAH PIHAK BLOGSPOT SEHINGGA KINI TIDAK 'REMOVE WARNING CONTENT' SEHINGGA MENYUKARKAN PENGUNJUNG.

Sila e-mailkan....detguaq10@gmail.com

SAYA AMAT MENGALU-ALUKAN SEBARANG MAKLUMAT YANG SAHIH DAN BERFAKTA UNTUK DI WAR-WARKAN DALAM BLOG INI DEMI UNTUK MENGEMBALIKAN KEDAH KEPADA UMNO/BN.

SILA INBOX DALAM FACEBOOK SAYA ATAU E-MAILKAN MAKLUMAT ANDA KEPADA:
detguaq10@gmail.com

Followers

Kat Sini Juga Boleh Daftar Sebagai Rakan Blog

HIMPUNAN JUTAAN BELIA

HIMPUNAN JUTAAN BELIA

3 Hari terakhir 2010 dan 2 hari pertama 2011 aku cukup sibuk sehinggakan tak sempat meninijau-ninjau premis-premis maya yang berada dalam Maya Malaysia....bukan MAYA KARIN.

Tup-tup hari ini ramai bloggers pro BN dalam Kelab AKU  SAYANG  PAK LAH(he he he he....) tiba-tiba kembali menyerang MUSUH PALING SELIMUT dalam UMNO yang juga di anggap tikus merobek labu dan yang paling popular ialah BERUK jika kita menggoogle aka menggagau dalam internet.  Siapa lagi kalau bukan di kj yang juga kerap di gelar sebagai si KITOL oleh kebanyakan dari blogger-blogger pro UNO/BN.  Mengapa pula kali ini kj terus menjadi sasaran?  Dia sudah tentu akan terus menjadi sasaran sehingga INFINITI AND BEYOND selagi beliau bercita-cita untuk terus aktif di persada tertinggi politik negara.

Oleh itu kj sebagai seorang yang cerdik walaupun tidak di anggap bijaksana oleh majoriti pemerhati dan pengkritik politik sudah sepatutnya dapat men'cium' kehendak sebenar sebahagian besar rakyat yang sudah jelak dengan lakonan beliau.  Rasanya tiada jawapan yang lebih tepat untuk kita tolong membantu beliau mencari jawapan kepada setiap gimik yang cuba beliau tonjolkan, baik secara tersirat mahupun secara tersurat selain dari jawapannya ialah:

DARIPADA BERCUTI BAIK BERHENTI TERUS SAHAJALAH.


4 Responses to Sekejap Nak BERHENTI, sekejap nak BERCUTI....Tak ada SENI MENERAN LANGSUNG!

 1. House PK Says:
 2. AKu sokong supaya dia berhenti terus bro!

   
 3. Anonymous Says:
 4. Kalau dulu hanya ada satu laluan utama untuk melayu sarung jersi YB tetapi sekarang ruang terbuka luas pada mana-mana Melayu waima dalam DAP sekali pun. Makanya jangan terlalu yakin upaya yang ada mampu menidakkan peluang orang lain.

   
 5. Salam ziarah...

   
 6. detguaq Says:
 7. Undian terus BERJALAN......

  Sila buat UNDIAN anda di Blog ini untuk TOLONG kj keluar dari UMNO seperti yang di hasratkan beliau tidak berapa lama dahulu.

   

Post a Comment

Adap biarlah beradat

Mengenai Aku

Luahan serta pandangan dari sudut rakyat marhien. Rakyat yang akarnya adalah Melayu dan melayu itu adalah akar Tanah ini.

Tanah ini Melayu Nusantara yang punya, tetapi adat Melayu melayan tetamu umpama sedarah, melindung sahabat umpama se bapa, menyuap kawan umpama se ibu.

Adat Melayu juga bila tertindas bangun membingkas, bila di tekan bangkit melawan bila di hina terpa membela.

Fahamilah.....
Dalam adat ada kelembutan,
Dalam pendirian ada ketegasan.


Flag Counter

free counters
Related Posts with Thumbnails

BLOG ARCHIVES

BERANI BERUBAH!!!

BERANI BERUBAH!!!

DENYUT NADI BLOGGER PRO UMNO

DENYUT NADI BLOGGER PRO UMNO

Maklumat di Dahulukan Fakta di Utamakan

Maklumat di Dahulukan Fakta di Utamakan
Maklumat di Dahulukan Fakta di Utamakan

PAPA DOLL

PAPA DOLL

BANTU KJ KELUAR UMNO

INDIKATOR

Jurublog berharap undian di atas dapat membantu memberi petunjuk kepada kj, itupun atas kenyataan oeh kj bahawa beliau akan keluar dari UMNO sekiranya ramai ahli UMNO sertai PERKASA. Inilah sahaja jasa kecil saya untuk bantu kj keluar dari UMNO.
**Ikhlas**

Twitter

Haramkan Parti Imigran Penjajah!

Haramkan Parti Imigran Penjajah!

BOIKOT OLD TOWN

BOIKOT OLD TOWN

TANAK BUBUR

Twitter Updates

  follow me on Twitter

  GEJUT KEDAH!!!

  GEJUT KEDAH!!!

  SATU SEKOLAH UNTUK SEMUA

  SATU SEKOLAH UNTUK SEMUA
  PLEASE SIGN THE PETITION FOR SSS. Click The Logo and you'll be directed to the petition.

  DARI PAS KE UMNO