SILA LAWATI BLOG DETGUAQ

SILA LAWATI BLOG DETGUAQ
BLOG INI ADALAH ALTERNATIF KEPADA BLOG PELANTAQHUJAH DAN AKAN MENGGANTIKAN BLOG PELANTAQHUJAH SETELAH PIHAK BLOGSPOT SEHINGGA KINI TIDAK 'REMOVE WARNING CONTENT' SEHINGGA MENYUKARKAN PENGUNJUNG.

Sila e-mailkan....detguaq10@gmail.com

SAYA AMAT MENGALU-ALUKAN SEBARANG MAKLUMAT YANG SAHIH DAN BERFAKTA UNTUK DI WAR-WARKAN DALAM BLOG INI DEMI UNTUK MENGEMBALIKAN KEDAH KEPADA UMNO/BN.

SILA INBOX DALAM FACEBOOK SAYA ATAU E-MAILKAN MAKLUMAT ANDA KEPADA:
detguaq10@gmail.com

Followers

Kat Sini Juga Boleh Daftar Sebagai Rakan Blog

HIMPUNAN JUTAAN BELIA

HIMPUNAN JUTAAN BELIA

HARI PERTAMA BERPUASA

Posted by Detguaq Tuesday, September 2, 2008

Hari ini adalah hari pertama puasa. 2 hari lepas, cawangan aku selesai mengadakan mesyuarat agung. Keputusan dalam mesyuarat berkenaan sehingga kini belum aku perolehi, kerana kau sendiri tidak dapat hadir atas sebab yang benar-benar tidak dapat aku elakkan. Hati agak sedih bila sms yang aku kirim kepada kawan-kawan untuk mengetahui keputusan dalam mesyuarat tidak dibalas. Mungkin mereka agak kecewa diatas ketidakhadiran aku. AKU MOHON JUTAAN KEMAAFAN kepada sleruh ahli-ahli cawangan yang komited terutama kepada Ketua Cawangan aku, yang secara peribadi menghubungi aku pada sebelah paginya untuk memastikan ketidakhadirna bersebab aku.

Tidak mengapalah. Sebaik kembali ketanah tumpah darahku, rumah beliaulah yang akajn aku kunjungi untuk mengetahui dari mulut beliau sendiri pa yang telah diputuskan dalam mesyuarat tempoh hari yang erpaksa ditangguhkan kerana untuk memberi laluan kepada satu prk yang tidak perlupun pada pandangan aku, tetapi berlaku juga kerana atas kesalahan pemimpin paling atas dengan pengaruh menantunya yang dipujuk oleh seorang yang tiba-tiba mendapat penghormatan unutk menyerahkan borang keahliannya diPARLIMEN!!! Adakah manusia lain yang dapat keistimewaan sebegini(jika ada tolong sesiapa bagi tahu dekat aku, kerana kau ini hanyalah marhien UMNO)....

TAKKAN ADA prk PP jika calon yang baru menang tu masih berkempen dengan dinding konkrit didalam masyarakat 'istimewa' di Sg Buloh!.

0 Responses to HARI PERTAMA BERPUASA

Post a Comment

Adap biarlah beradat

Mengenai Aku

Luahan serta pandangan dari sudut rakyat marhien. Rakyat yang akarnya adalah Melayu dan melayu itu adalah akar Tanah ini.

Tanah ini Melayu Nusantara yang punya, tetapi adat Melayu melayan tetamu umpama sedarah, melindung sahabat umpama se bapa, menyuap kawan umpama se ibu.

Adat Melayu juga bila tertindas bangun membingkas, bila di tekan bangkit melawan bila di hina terpa membela.

Fahamilah.....
Dalam adat ada kelembutan,
Dalam pendirian ada ketegasan.


Flag Counter

free counters
Related Posts with Thumbnails

BERANI BERUBAH!!!

BERANI BERUBAH!!!

DENYUT NADI BLOGGER PRO UMNO

DENYUT NADI BLOGGER PRO UMNO

Maklumat di Dahulukan Fakta di Utamakan

Maklumat di Dahulukan Fakta di Utamakan
Maklumat di Dahulukan Fakta di Utamakan

PAPA DOLL

PAPA DOLL

BANTU KJ KELUAR UMNO

INDIKATOR

Jurublog berharap undian di atas dapat membantu memberi petunjuk kepada kj, itupun atas kenyataan oeh kj bahawa beliau akan keluar dari UMNO sekiranya ramai ahli UMNO sertai PERKASA. Inilah sahaja jasa kecil saya untuk bantu kj keluar dari UMNO.
**Ikhlas**

Twitter

Haramkan Parti Imigran Penjajah!

Haramkan Parti Imigran Penjajah!

BOIKOT OLD TOWN

BOIKOT OLD TOWN

TANAK BUBUR

Twitter Updates

  follow me on Twitter

  GEJUT KEDAH!!!

  GEJUT KEDAH!!!

  SATU SEKOLAH UNTUK SEMUA

  SATU SEKOLAH UNTUK SEMUA
  PLEASE SIGN THE PETITION FOR SSS. Click The Logo and you'll be directed to the petition.

  DARI PAS KE UMNO