SILA LAWATI BLOG DETGUAQ

SILA LAWATI BLOG DETGUAQ
BLOG INI ADALAH ALTERNATIF KEPADA BLOG PELANTAQHUJAH DAN AKAN MENGGANTIKAN BLOG PELANTAQHUJAH SETELAH PIHAK BLOGSPOT SEHINGGA KINI TIDAK 'REMOVE WARNING CONTENT' SEHINGGA MENYUKARKAN PENGUNJUNG.

Sila e-mailkan....detguaq10@gmail.com

SAYA AMAT MENGALU-ALUKAN SEBARANG MAKLUMAT YANG SAHIH DAN BERFAKTA UNTUK DI WAR-WARKAN DALAM BLOG INI DEMI UNTUK MENGEMBALIKAN KEDAH KEPADA UMNO/BN.

SILA INBOX DALAM FACEBOOK SAYA ATAU E-MAILKAN MAKLUMAT ANDA KEPADA:
detguaq10@gmail.com

Followers

Kat Sini Juga Boleh Daftar Sebagai Rakan Blog

HIMPUNAN JUTAAN BELIA

HIMPUNAN JUTAAN BELIA

30hb Ogos 2008

Posted by Detguaq Saturday, August 30, 2008

Tarikh diatas sepatutnya aku berada dikampung kerana pada sebelah petangnya ada satu peristiwa yang amat penting pada aku. Tiap-tiap tahun sebelum ini aku tidak pernah tidak menghadiri mesyuarat agung dicawangan aku, malangnya pada sessi kali ini aku kemungkinan besar tidak dapat hadir kerana aku masih berada di Kuala Lumpur.

Aku berblog ni pun dari satu kawasan antara Sungai Buloh dan Subang. Semuga Ketua cawangan aku tidak berkecil hati sekiranya aku tidak dapat hadir esok seperti yang dirancangkan....Allah Maha Kuasa, mengatasi segala sesuatu.

Aku benar-benar terkilan kerana disaat segenting dan sepenting ini kelibat aku tiada disisi rakan seperjuangan yang lain...... Cuma aku berharap ada rakan-rakan aku yang dapat mengusulkan satu usul yang penting kepada hala tuju UMNO sebelum terlambat, sebelum nasi yang dah menjadi bubur, basi tidak dapat dijamah lagi( Semuga Allah memelihara makhlukNya dari segala bencana.....oh Melayu....)

Biar aku petik (perkara yang amat jarang aku lakukan: iaitu memetik rencana dari sumber lain) sastu lapuran yang telah dibuat oleh Ketua Bahagian Petaling Jaya Selatan:


Dan berkaitan juga lapuran polis yang dibuat oleh Dato Mazlan Harun berhubung dengan surat oleh KBPJS berkenaan. Jangan biarkan UMNO terus parah......

"AKU SAYANG UMNO"

0 Responses to 30hb Ogos 2008

Post a Comment

Adap biarlah beradat

Mengenai Aku

Luahan serta pandangan dari sudut rakyat marhien. Rakyat yang akarnya adalah Melayu dan melayu itu adalah akar Tanah ini.

Tanah ini Melayu Nusantara yang punya, tetapi adat Melayu melayan tetamu umpama sedarah, melindung sahabat umpama se bapa, menyuap kawan umpama se ibu.

Adat Melayu juga bila tertindas bangun membingkas, bila di tekan bangkit melawan bila di hina terpa membela.

Fahamilah.....
Dalam adat ada kelembutan,
Dalam pendirian ada ketegasan.


Flag Counter

free counters
Related Posts with Thumbnails

BERANI BERUBAH!!!

BERANI BERUBAH!!!

DENYUT NADI BLOGGER PRO UMNO

DENYUT NADI BLOGGER PRO UMNO

Maklumat di Dahulukan Fakta di Utamakan

Maklumat di Dahulukan Fakta di Utamakan
Maklumat di Dahulukan Fakta di Utamakan

PAPA DOLL

PAPA DOLL

BANTU KJ KELUAR UMNO

INDIKATOR

Jurublog berharap undian di atas dapat membantu memberi petunjuk kepada kj, itupun atas kenyataan oeh kj bahawa beliau akan keluar dari UMNO sekiranya ramai ahli UMNO sertai PERKASA. Inilah sahaja jasa kecil saya untuk bantu kj keluar dari UMNO.
**Ikhlas**

Twitter

Haramkan Parti Imigran Penjajah!

Haramkan Parti Imigran Penjajah!

BOIKOT OLD TOWN

BOIKOT OLD TOWN

TANAK BUBUR

Twitter Updates

  follow me on Twitter

  GEJUT KEDAH!!!

  GEJUT KEDAH!!!

  SATU SEKOLAH UNTUK SEMUA

  SATU SEKOLAH UNTUK SEMUA
  PLEASE SIGN THE PETITION FOR SSS. Click The Logo and you'll be directed to the petition.

  DARI PAS KE UMNO