SILA LAWATI BLOG DETGUAQ

SILA LAWATI BLOG DETGUAQ
BLOG INI ADALAH ALTERNATIF KEPADA BLOG PELANTAQHUJAH DAN AKAN MENGGANTIKAN BLOG PELANTAQHUJAH SETELAH PIHAK BLOGSPOT SEHINGGA KINI TIDAK 'REMOVE WARNING CONTENT' SEHINGGA MENYUKARKAN PENGUNJUNG.

Sila e-mailkan....detguaq10@gmail.com

SAYA AMAT MENGALU-ALUKAN SEBARANG MAKLUMAT YANG SAHIH DAN BERFAKTA UNTUK DI WAR-WARKAN DALAM BLOG INI DEMI UNTUK MENGEMBALIKAN KEDAH KEPADA UMNO/BN.

SILA INBOX DALAM FACEBOOK SAYA ATAU E-MAILKAN MAKLUMAT ANDA KEPADA:
detguaq10@gmail.com

Followers

Kat Sini Juga Boleh Daftar Sebagai Rakan Blog

HIMPUNAN JUTAAN BELIA

HIMPUNAN JUTAAN BELIA

pm WAKIL(AGENT)

Posted by Detguaq Tuesday, June 3, 2008

Melihat kepada kenyataan dari TDM dalam blog beliau, amatlah menyemarakkan semangat saya sebagi orang UMNO, walaupun TDM bukan lagi buat masa ini ahli UMNO.

Yang menjadi persoalan saya seharian, apakah tindakan-tindakan yang bertali arus serangan-serangan oleh ayah lah terhadap TDM dan serangan-serangan balas yang perlu TDM buat sebagai pejuang politik tulin ini adalah atas kemahuannya atau sebalikknya? Apakah tindakan begini boleh ditakrifkan tindakan aggresif oleh orang yang mempunyai dendam kesumat yang tidak berpenghujung. ayah lah jika hendak dicongak apa sangat marahnya kepada TDM.

Jadi jika saya katakan bahawa dia adalah sebenarnya diperkuda oleh nafsu amarah bersaratkan dendam kesumat yang tak bernoktah, apakah ianya tidak boleh dipertimbangkan dari segi logiknya persoalan ini?

Saya tidak fikir dan tidak nampak ayah lah yang mengatur catur politiknya. tyetapi orang lain yang menggerakkan buah-buah catur politiknya sambil meyakinkan dia bahwaa gerakan catur politiknya sedang memerangkap 'permaisuri politik TDM, sambil memujuk ayah lah agar terus 'relex' dan lihat sahaja pergerakan buah catur politiknya yang digerakkan oleh tangan-tangan lain. Bagaimana kesudahannya?

0 Responses to pm WAKIL(AGENT)

Post a Comment

Adap biarlah beradat

Mengenai Aku

Luahan serta pandangan dari sudut rakyat marhien. Rakyat yang akarnya adalah Melayu dan melayu itu adalah akar Tanah ini.

Tanah ini Melayu Nusantara yang punya, tetapi adat Melayu melayan tetamu umpama sedarah, melindung sahabat umpama se bapa, menyuap kawan umpama se ibu.

Adat Melayu juga bila tertindas bangun membingkas, bila di tekan bangkit melawan bila di hina terpa membela.

Fahamilah.....
Dalam adat ada kelembutan,
Dalam pendirian ada ketegasan.


Flag Counter

free counters
Related Posts with Thumbnails

BERANI BERUBAH!!!

BERANI BERUBAH!!!

DENYUT NADI BLOGGER PRO UMNO

DENYUT NADI BLOGGER PRO UMNO

Maklumat di Dahulukan Fakta di Utamakan

Maklumat di Dahulukan Fakta di Utamakan
Maklumat di Dahulukan Fakta di Utamakan

PAPA DOLL

PAPA DOLL

BANTU KJ KELUAR UMNO

INDIKATOR

Jurublog berharap undian di atas dapat membantu memberi petunjuk kepada kj, itupun atas kenyataan oeh kj bahawa beliau akan keluar dari UMNO sekiranya ramai ahli UMNO sertai PERKASA. Inilah sahaja jasa kecil saya untuk bantu kj keluar dari UMNO.
**Ikhlas**

Twitter

Haramkan Parti Imigran Penjajah!

Haramkan Parti Imigran Penjajah!

BOIKOT OLD TOWN

BOIKOT OLD TOWN

TANAK BUBUR

Twitter Updates

  follow me on Twitter

  GEJUT KEDAH!!!

  GEJUT KEDAH!!!

  SATU SEKOLAH UNTUK SEMUA

  SATU SEKOLAH UNTUK SEMUA
  PLEASE SIGN THE PETITION FOR SSS. Click The Logo and you'll be directed to the petition.

  DARI PAS KE UMNO