SILA LAWATI BLOG DETGUAQ

SILA LAWATI BLOG DETGUAQ
BLOG INI ADALAH ALTERNATIF KEPADA BLOG PELANTAQHUJAH DAN AKAN MENGGANTIKAN BLOG PELANTAQHUJAH SETELAH PIHAK BLOGSPOT SEHINGGA KINI TIDAK 'REMOVE WARNING CONTENT' SEHINGGA MENYUKARKAN PENGUNJUNG.

Sila e-mailkan....detguaq10@gmail.com

SAYA AMAT MENGALU-ALUKAN SEBARANG MAKLUMAT YANG SAHIH DAN BERFAKTA UNTUK DI WAR-WARKAN DALAM BLOG INI DEMI UNTUK MENGEMBALIKAN KEDAH KEPADA UMNO/BN.

SILA INBOX DALAM FACEBOOK SAYA ATAU E-MAILKAN MAKLUMAT ANDA KEPADA:
detguaq10@gmail.com

Followers

Kat Sini Juga Boleh Daftar Sebagai Rakan Blog

HIMPUNAN JUTAAN BELIA

HIMPUNAN JUTAAN BELIA

APA YANG BOLEH KITA BUAT BERSAMA-SAMA?

Posted by Detguaq Wednesday, June 11, 2008

Rentetan dari tulisan saya mengenai kehebatan air sebagai bahanapi untuk menghidupkan enjin/jentera, maka saya amat berharap seluruh rakyat Malaysia membuka mata kepada kuasa air yang Allah jadikan untuk menghidupkan seluruh makhluk dibumi.

Terjemahan dari AlQAuran(terjemahan):

30:24. Dan daripada ayat-ayat-Nya ialah Dia memperlihatkan kepada kamu kilat, untuk ketakutan dan harapan, dan Dia menurunkan dari langit air, dan Dia menghidupkan bumi setelah ia mati. Sesungguhnya pada yang demikian itu adalah ayat-ayat bagi kaum yang memahami.

41:39. Dan daripada ayat-ayat-Nya ialah bahawa kamu melihat bumi tunduk; kemudian, apabila Kami menurunkan air kepadanya ia bergetar dan menggelembung. Sesungguhnya yang menghidupkannya ialah Yang menghidupkan yang mati; sesungguhnya Dia berkuasa atas segala sesuatu.

Lihatlah bagaimana ayat-ayat yang juga tanda-tanda kebesaran Allah sebagai satu medium kuasa menghidupkan makhluk(ciptaan)Nya.


HELLO PETRONAS!!!!

HELLO PROTON!!!

Sementelahan duit masih ada dikantung, silalah gunakan ianya sebijak mungkin. Binalah enjin yang boleh diperjalankan dengan menggunakan air sepenuhnya. Sistem penyejukan enjin buat masa yang terdesak ini, bolehlah dikekalkan dengan menggunakan minyak silinder sediaada, begitu juga bahagian-bahagaian sendi, bolehlah terus kita gunakan minyak mineral sehngga kedapatan bahan alternatif seperti minyak dari tumbuhan.

Matlamat sekarang ialah meminimakan penggunaan minyak mineral yang disedut dari perut bumi!!!

Saya amat terharu dengan kata-kata daniel dingel bahawa apa yang dibuatnya adalah sebagai sumbangan kepada jagat dan mendedikasikan usahanya untuk rakyat filipina, buakn untuk kantung semata-mata seperti rombongan-rombongan koporat dari eropah dan asia yang melihat dari sudut keuntungan semata-mata.

Persetankan plan yang telah diaturkan oleh siIblis Yahudi dan Syaitan Amerika yang cuba terus-terusan memomokkan manusia jahil bahawa hidrogen merbahaya dan boleh mencetuskan letupan walaupun tangki yang kukuh dibina untuk menyimpan gasnya bagi tujuan menggerakkan enjin. Buat apa tangki hidrogen? Baldi yang tertutuppun boleh menghasilkan dua unit gas hidrogen dan satu unit gas oksigen. Kenapa kita hendak membiarkan diri kita dobodoh-bodohkan oleh momokan yahudi dan amerika? kecualilah kita terus TIDO dan MAMAI.

Bangun!!!!Bangun!!!Bangkit!!!Bangkit!!!!


SEBAR-SEBARKANLAH KESEDARAN INI!!!!

0 Responses to APA YANG BOLEH KITA BUAT BERSAMA-SAMA?

Post a Comment

Adap biarlah beradat

Mengenai Aku

Luahan serta pandangan dari sudut rakyat marhien. Rakyat yang akarnya adalah Melayu dan melayu itu adalah akar Tanah ini.

Tanah ini Melayu Nusantara yang punya, tetapi adat Melayu melayan tetamu umpama sedarah, melindung sahabat umpama se bapa, menyuap kawan umpama se ibu.

Adat Melayu juga bila tertindas bangun membingkas, bila di tekan bangkit melawan bila di hina terpa membela.

Fahamilah.....
Dalam adat ada kelembutan,
Dalam pendirian ada ketegasan.


Flag Counter

free counters
Related Posts with Thumbnails

BERANI BERUBAH!!!

BERANI BERUBAH!!!

DENYUT NADI BLOGGER PRO UMNO

DENYUT NADI BLOGGER PRO UMNO

Maklumat di Dahulukan Fakta di Utamakan

Maklumat di Dahulukan Fakta di Utamakan
Maklumat di Dahulukan Fakta di Utamakan

PAPA DOLL

PAPA DOLL

BANTU KJ KELUAR UMNO

INDIKATOR

Jurublog berharap undian di atas dapat membantu memberi petunjuk kepada kj, itupun atas kenyataan oeh kj bahawa beliau akan keluar dari UMNO sekiranya ramai ahli UMNO sertai PERKASA. Inilah sahaja jasa kecil saya untuk bantu kj keluar dari UMNO.
**Ikhlas**

Twitter

Haramkan Parti Imigran Penjajah!

Haramkan Parti Imigran Penjajah!

BOIKOT OLD TOWN

BOIKOT OLD TOWN

TANAK BUBUR

Twitter Updates

  follow me on Twitter

  GEJUT KEDAH!!!

  GEJUT KEDAH!!!

  SATU SEKOLAH UNTUK SEMUA

  SATU SEKOLAH UNTUK SEMUA
  PLEASE SIGN THE PETITION FOR SSS. Click The Logo and you'll be directed to the petition.

  DARI PAS KE UMNO