SILA LAWATI BLOG DETGUAQ

SILA LAWATI BLOG DETGUAQ
BLOG INI ADALAH ALTERNATIF KEPADA BLOG PELANTAQHUJAH DAN AKAN MENGGANTIKAN BLOG PELANTAQHUJAH SETELAH PIHAK BLOGSPOT SEHINGGA KINI TIDAK 'REMOVE WARNING CONTENT' SEHINGGA MENYUKARKAN PENGUNJUNG.

Sila e-mailkan....detguaq10@gmail.com

SAYA AMAT MENGALU-ALUKAN SEBARANG MAKLUMAT YANG SAHIH DAN BERFAKTA UNTUK DI WAR-WARKAN DALAM BLOG INI DEMI UNTUK MENGEMBALIKAN KEDAH KEPADA UMNO/BN.

SILA INBOX DALAM FACEBOOK SAYA ATAU E-MAILKAN MAKLUMAT ANDA KEPADA:
detguaq10@gmail.com

Followers

Kat Sini Juga Boleh Daftar Sebagai Rakan Blog

HIMPUNAN JUTAAN BELIA

HIMPUNAN JUTAAN BELIA

TORRONE=Gula-Gula. TORON????

Posted by detguaq12 Wednesday, October 5, 2011
WEDNESDAY, OCTOBER 5, 2011

GEMPAR! SAKSI MISTERI ANWAR PUN DILAPORKAN TELAH DITORON!

Najwan Halimi adalah saksi misteri yang kononnya dapat menggugat kredibiliti Saiful Bukhari Azlan. Malangnya, awal-awal lagi sudah dapat dilihat bagaimana budak lelaki jambu ini telah dipergunakan oleh Anwar Ibrahim untuk mencipta cerita songsang dan fantasi keterlaluan.

Dia mengaku dia tidak rapat dengan Saiful Bukhari tetapi pada masa yang sama, kononnya tahu sangat yang Saiful benci Anwar dan kebencian itu sangat keterlaluan. Dia kata Saiful cemburukan dia, padahal Saiful ketika kejadian, masih lagi bekerja sebagai pembancuh kopi Anwar Ibrahim sedangkan saksi misteri Anwar Ibrahim ini pula sedang berusaha untuk menggantikan Saiful Bukhari.

Jadi, secara tidak langsung, dari situ sahaja sudah nampak, siapa sebenarnya cemburukan siapa dan siapa sebenarnya yang berusaha untuk memburukkan pihak lawan agar dapat rapat dan bekerja di bawah Anwar Ibrahim.

Cerita tentang perebutan DIARI MERAH juga sangat menarik. Sesiapa yang memegang DIARI MERAH bermakna orang itu adalah inner circle Anwar dan mengetahui banyak rahsia Anwar Ibrahim, termasuklah siapa sahaja yang Anwar Ibrahim bertemu serta berurusan.

Puak-puak Fuckatan Harami kata, Najwan Halimi menakutkan pro-UMNO sedangkan sebenarnya semua orang sudah tidak sabar-sabar ingin mengetahui perkara sebenar tentang Najwan Halimi. Kesilapan besar apabila Anwar Ibrahim menggunakan Najwan Halimi yang bekerja sebagai pembantunya, telah merosakkan kes yang cuba dibela oleh Karpal Singh serta peguam-peguam bergaji mahal yang diupahnya.

Apa cerita rekaan dan fantasi Najwan Halimi tentang Saiful Bukhari yang bakal diceritakannya esok pagi? Apakah Najwan Halimi ingin memberitahu bahawa dakwaan Saiful Bukhari itu tidak benar kerana sepanjang dia berada bersama-sama Anwar Ibrahim, Ketua Umum PKR itu adalah seorang mati pucuk?

Seperkara lagi yang menarik, apakah keterangan yang akan diberikan oleh Najwan Halimi dapat melindungi kebobrokan dan kepandiran Belanjawan Alternatif Pakatan Rakyat semalam memandangkan belanjawan bangang Anwar Ibrahim itu dilihat sebagai cerita dongeng kasut emas di kaki Cinderella.

Kita tunggu esok!

Mengenai Aku

Luahan serta pandangan dari sudut rakyat marhien. Rakyat yang akarnya adalah Melayu dan melayu itu adalah akar Tanah ini.

Tanah ini Melayu Nusantara yang punya, tetapi adat Melayu melayan tetamu umpama sedarah, melindung sahabat umpama se bapa, menyuap kawan umpama se ibu.

Adat Melayu juga bila tertindas bangun membingkas, bila di tekan bangkit melawan bila di hina terpa membela.

Fahamilah.....
Dalam adat ada kelembutan,
Dalam pendirian ada ketegasan.


Flag Counter

free counters
Related Posts with Thumbnails

BLOG ARCHIVES

BERANI BERUBAH!!!

BERANI BERUBAH!!!

DENYUT NADI BLOGGER PRO UMNO

DENYUT NADI BLOGGER PRO UMNO

Maklumat di Dahulukan Fakta di Utamakan

Maklumat di Dahulukan Fakta di Utamakan
Maklumat di Dahulukan Fakta di Utamakan

PAPA DOLL

PAPA DOLL

BANTU KJ KELUAR UMNO

INDIKATOR

Jurublog berharap undian di atas dapat membantu memberi petunjuk kepada kj, itupun atas kenyataan oeh kj bahawa beliau akan keluar dari UMNO sekiranya ramai ahli UMNO sertai PERKASA. Inilah sahaja jasa kecil saya untuk bantu kj keluar dari UMNO.
**Ikhlas**

Twitter

Haramkan Parti Imigran Penjajah!

Haramkan Parti Imigran Penjajah!

BOIKOT OLD TOWN

BOIKOT OLD TOWN

TANAK BUBUR

Twitter Updates

  follow me on Twitter

  GEJUT KEDAH!!!

  GEJUT KEDAH!!!

  SATU SEKOLAH UNTUK SEMUA

  SATU SEKOLAH UNTUK SEMUA
  PLEASE SIGN THE PETITION FOR SSS. Click The Logo and you'll be directed to the petition.

  DARI PAS KE UMNO