SILA LAWATI BLOG DETGUAQ

SILA LAWATI BLOG DETGUAQ
BLOG INI ADALAH ALTERNATIF KEPADA BLOG PELANTAQHUJAH DAN AKAN MENGGANTIKAN BLOG PELANTAQHUJAH SETELAH PIHAK BLOGSPOT SEHINGGA KINI TIDAK 'REMOVE WARNING CONTENT' SEHINGGA MENYUKARKAN PENGUNJUNG.

Sila e-mailkan....detguaq10@gmail.com

SAYA AMAT MENGALU-ALUKAN SEBARANG MAKLUMAT YANG SAHIH DAN BERFAKTA UNTUK DI WAR-WARKAN DALAM BLOG INI DEMI UNTUK MENGEMBALIKAN KEDAH KEPADA UMNO/BN.

SILA INBOX DALAM FACEBOOK SAYA ATAU E-MAILKAN MAKLUMAT ANDA KEPADA:
detguaq10@gmail.com

Followers

Kat Sini Juga Boleh Daftar Sebagai Rakan Blog

HIMPUNAN JUTAAN BELIA

HIMPUNAN JUTAAN BELIA

IZAH KATA PAPA MASIH MUDA, MASIH KUAT

Posted by DetGuaq5 Wednesday, November 3, 2010

Memang orang luar suka fitnah, memang penyokong tegarnya juga suka fitnah tentang kesihatan B A B I.  Kalau kita angkat kes LIWAT B A B I, maka akan bangunlah berderap berentak penyokong-penyokong B A B I mengatakan bahawa mana mungkin orang setua B A B I ada kekuatan untuk melakukan peneterasi ke dalam !@@%@$ si anu bin si anu atau si polan bin sipolan.

Maka jalan paling baik untuk Karpal Singh yang masih gagah di atas kerusi rodanya untuk menarik diri dari membela B A B I, kerana nampaknya sebagai peguambela, B A B I telah menyembunyikan fakta sebenar.  Fakta bahawa dia masih kuat mengalahkan lain-lain pemimpin yang ada.  Dan kalau nak di bandingkan stamina Nurul Izah, aku rasa suami dia kena melakukan sesuatu, misalnya mencari akar kayu terutama KACIP FATIMAH untuk menambah stamina sang isteri agar performance Nurul Izzah bertambah mantap.  Menjadi suami kepada poliTIKUS mestilah sensitif dengan perkara-perkara seperti kesihatan, stamina dan belitan lidah....he he he...JANGAN SAMPAI TERBELIT LIDAH SENDIRI...sudah....

Dan selepas daripada ini juga, mahkamah tidak lagi perlu mendengar alasan B A B I tidak sihat atau uzur...baik uzur syarie(he he he) ataupun uzur fizikal...B A B I SIHAT.  STAMINA dia mengalahkan pemimpin-pemimpin lain, termasuklah HILLARY Clitton yang datang ke Malaysia untuk menjual pantun. 

Kepada penyokong-penyokong akar0umbi PKR, apa lagi lah yang hangpa nampak???  Atau hangpa sengaja membutakan mata dan matahati hangpa dari menjunjung kebenaran, menelan penjelasan, mencerna kejujuran.

JOM masuk UMNO demi Melayu!!!

1 Responses to IZAH KATA PAPA MASIH MUDA, MASIH KUAT

 1. Anonymous Says:
 2. masih muda? masih kuat?. buta ke apa izzah ni. hang tak tau ke papa hang masih kuat masa mem???... tu je. rumah kata pergi kubur kata mari pun tak sedaq lagi ke izzah oooooooooiiiiiiiiiiiii. papa hang tu dah bangka. biasanya orang yang seusia dengan dia tu pulun buat amal ibadah untuk bekalan di sana nanti. tak pun sibuk melayan karenah cucu anak hang tu la. tapi papa hang buat apa.kesana kemari taboq fitnah dengan niat nak menguasai putrajaya. habaq kat dia masa dia dah lama berlalu. lama dah. 10 tahun dulu. dia kena terima hakikat.

   

Post a Comment

Adap biarlah beradat

Mengenai Aku

Luahan serta pandangan dari sudut rakyat marhien. Rakyat yang akarnya adalah Melayu dan melayu itu adalah akar Tanah ini.

Tanah ini Melayu Nusantara yang punya, tetapi adat Melayu melayan tetamu umpama sedarah, melindung sahabat umpama se bapa, menyuap kawan umpama se ibu.

Adat Melayu juga bila tertindas bangun membingkas, bila di tekan bangkit melawan bila di hina terpa membela.

Fahamilah.....
Dalam adat ada kelembutan,
Dalam pendirian ada ketegasan.


Flag Counter

free counters
Related Posts with Thumbnails

BERANI BERUBAH!!!

BERANI BERUBAH!!!

DENYUT NADI BLOGGER PRO UMNO

DENYUT NADI BLOGGER PRO UMNO

Maklumat di Dahulukan Fakta di Utamakan

Maklumat di Dahulukan Fakta di Utamakan
Maklumat di Dahulukan Fakta di Utamakan

PAPA DOLL

PAPA DOLL

BANTU KJ KELUAR UMNO

INDIKATOR

Jurublog berharap undian di atas dapat membantu memberi petunjuk kepada kj, itupun atas kenyataan oeh kj bahawa beliau akan keluar dari UMNO sekiranya ramai ahli UMNO sertai PERKASA. Inilah sahaja jasa kecil saya untuk bantu kj keluar dari UMNO.
**Ikhlas**

Twitter

Haramkan Parti Imigran Penjajah!

Haramkan Parti Imigran Penjajah!

BOIKOT OLD TOWN

BOIKOT OLD TOWN

TANAK BUBUR

Twitter Updates

  follow me on Twitter

  GEJUT KEDAH!!!

  GEJUT KEDAH!!!

  SATU SEKOLAH UNTUK SEMUA

  SATU SEKOLAH UNTUK SEMUA
  PLEASE SIGN THE PETITION FOR SSS. Click The Logo and you'll be directed to the petition.

  DARI PAS KE UMNO