SILA LAWATI BLOG DETGUAQ

SILA LAWATI BLOG DETGUAQ
BLOG INI ADALAH ALTERNATIF KEPADA BLOG PELANTAQHUJAH DAN AKAN MENGGANTIKAN BLOG PELANTAQHUJAH SETELAH PIHAK BLOGSPOT SEHINGGA KINI TIDAK 'REMOVE WARNING CONTENT' SEHINGGA MENYUKARKAN PENGUNJUNG.

Sila e-mailkan....detguaq10@gmail.com

SAYA AMAT MENGALU-ALUKAN SEBARANG MAKLUMAT YANG SAHIH DAN BERFAKTA UNTUK DI WAR-WARKAN DALAM BLOG INI DEMI UNTUK MENGEMBALIKAN KEDAH KEPADA UMNO/BN.

SILA INBOX DALAM FACEBOOK SAYA ATAU E-MAILKAN MAKLUMAT ANDA KEPADA:
detguaq10@gmail.com

Followers

Kat Sini Juga Boleh Daftar Sebagai Rakan Blog

HIMPUNAN JUTAAN BELIA

HIMPUNAN JUTAAN BELIA

AYAQ SAMPAI KLIMAKS DAH!!!

Posted by DetGuaq5 Sunday, October 10, 2010


Baru sebentar tadi beberapa penyokong dan pemimpin pas Kedah telah mengadakan demonstrasi menentang kenaikan tarif air.  Aku tak mau komen banyak.  Biarlah gambar yang menjelaskan segala-galanya....
































18 Responses to AYAQ SAMPAI KLIMAKS DAH!!!

  1. anti bohmau Says:
  2. salam det,

    sempoi punya dok ada.

    'a picture speaks a thousand words'. ni brapa punya banyak gambaq dok ada daaa???

    tak tau la kot puak2 pas lepas ni nak kata orang2 umno yg menyamar jadi ahli pas pi dok bertenggek plak di depan wisma negeri tu! depa ni kalau nak belit ceghita cukup bijak, mengalahkan loyar film tamil!!!!

    ostad zan nak kataka..."eh! saya tak tau pun pasai ni!!!"

     
  3. Anonymous Says:
  4. power crazy ??? , diaorang nak power juga... go go power ranger aka power extreme (TNB)

     
  5. Anonymous Says:
  6. Aku nak komen bagi pihak Ajijan & Mahpus... :

    Tu semua puak2 UMNO..!! Dulu diaorang tu, ader ler sorang dua ahli PAS, tapi dah kena tendang.., UMNO yg ambik. Siap kena upah lak tu..., sorang 50 inggit..!

    Hahaha....

     
  7. Anonymous Says:
  8. from tweeter


    hannahyeoh profile

    hannahyeoh a resident told me : BN says Satu Malaysia, I say PR will Sapu Malaysia in the next election!

     
  9. kontolan Says:
  10. ya ya tu puak umno tu..semalam aku nampak depa pi beli kokpiah putih & tampal janggut..nak menyamar..kompon tu keja umno tu..apa2 pun mesti kerja umno...konspirasi....

     
  11. hisham Says:
  12. aku pun orang umno..nak nyamar nih.dah tampal janggut,belajar lilit serban kat benggali jiran aku....nak sumpah..celaka punya pas....
    azizan ni ada berapa bini?
    alor staq bukan jauh ngan danok...tak teringin ka...tengok mat sabu...bini orang pun dia tibai..
    sekoq lagi..din puduraya...
    orang pas kuat nafsu..depa makan ubat yg dok iklan dalam harakah.

     
  13. alaaa puak2 PAS Jerai tuuu..
    depa nie memang tak sebulu dengan MB..
    bila Azizan balik Jerai aka YAN depa dah tak dapat
    naik pegang jawatan kat kawasan..itu yg pakat angin tuu..
    dulu depa dok bertaut dengan ust nasaruddin mat isa..
    bila ust nasa dah pindah bachok jadi depa nie kira
    jadi kupang tembaga laaa...

    ala nak jumpa depa hangpa pie ja kat guaqcempedak tuu...
    itu laa pot depa....

     
  14. Anonymous Says:
  15. hoi babi2 umno... wah..wah.. pasai nak kutuk PAS Sayangku hampa cukup bernafsu,pungkork sendiri berlemiuhh taik..nak kondem org.alaahh..berapa ramai sngtlah yg berdemo tuu.hampa ni babi2 umno nak cari sikit saja hak PAS Sayangku silap..maka menyalaklah hampa melebihi anjing yg gila konkek.puihh...pergi mampuih laa lu umno.

     
  16. Anonymous Says:
  17. kita sebagai orang islam....yang mana tak betul kita wajib kena perbetul...tak kira pemimpin islam kita dari pas ka umno ka...barulah rakyat terutamanya melayu islam terbela dan tidak boleh diperkotak katikan oleh pemimpin bila dah naik keatas...aku sokong cara ahli pas berdemontrasi tu...sekurang kurangnya bagi jaga dari tidur lena sangat kat kerusi empuk itu...

     
  18. ahmadnafiah Says:
  19. Alahai naik sikit pun hampa dah bising sekampong, pasai apa hampa tak bising ni susu nak naik lagi, minyak, gas masak dan gula dah naik hampa dok diam ja, mai la pakat2 buat demo di putrajaya kot-kot nak kena ayaq buih boma baru hampa reti, tak banyak mana pun naik tu kalau nak dibandingkan dengan harga minyak pitrol yang hampa hari-hari guna tu, pikiq-pikiq lah sikit

     
  20. kalau tok jib naik RM5 ringgit pun depa sokong,,,maklum la,,,dah terpangkah dah,,,kena ikut jugak la,,,kah kah kah,,,

    nak bangkang tok jib malu la plak,,,tu la,,,last2 ikut jer la,,,

     
  21. Anonymous Says:
  22. salah sorang dlm gambar tu kawan aku. dia JKKKP. aku kenai dia..

     
  23. masalodeh Says:
  24. buat anon 10:44pm.....anda lupa kot...janji PAS...semasa ceramah dalam PRU ke-12 depan Amin Maju Nasi kandar, Taman Serai Wangi, Padang Serai...jam 0900 malam [05/03/2008], ustaz gobala kata...ayaq dberikan oleh allah..pasai apa kita rakyat kena bayaq..sepatutnya free...kata ustaz gobala lagi...bila kita menang dalam PRU ni...kita akan bagi ayaq free kepada semua rakyat kedah.....

     
  25. masalodeh Says:
  26. ....kemudian tu...apa lagi....pak lebai...yang berjanggut...tak ada janggut...berjubah..berserban. berketayap...yang bawa bini....yang bawa bayi...bertempik...Alalh huakhbar 3 kali....sambil bertepuk tangan...betoi......betoi.....betoi....tulah gelagak puak-puak..juak-juak PAS...semasa kempen...

     
  27. Anonymous Says:
  28. Masalah dalam kelambu pi dok cerita dok orang buat apa./////......nak buat mcm jenis tok laki tak mau dengar langsung....yang bini tu pun, semacam...pandai2 la buat cerita..laki bini ni lebih kurang saja...kah...kah...kah...

     
  29. Anonymous Says:
  30. ada juga ka org PAS masuk sini. Yalah, parti maksum, mana boleh tegoq. Bayar ayaq mahai pon, tok ketua depa dah kata masuk SYURGA. Dok risau apa. SYURGA dalam tangan dah pon.

     
  31. Anonymous Says:
  32. Yang satu nak Ikut Islam
    Satu lagi nak Islam ikut dia
    Yang ni Muslim tapi tak Islamik
    Yang tu Islamik tapi tak Muslim
    Peninnnnnnnnn la !!!!!!!!!!!!

     
  33. Anonymous Says:
  34. pasal air naik berapa sen pun korang nak bising. datuk najib luluskan lesen judi kenapa korang tak bangkang???yang terbaru pasal hab hiburan malam.kenapa takde orang umno tegur pemimpin umno???tan sri harussaini pun tak setuju dengan hab hiburan.pemimpin umno kata hab hiburan baru dalam peringkat perbincangan tapi macam mana pemimpin islam boleh terfikir nak buat idea tersebut??? TAK TAKUT MURKA ALLAH KA???khulafa arrasyidin pun ditegur oleh rakyat, takkan orang umno tak boleh ditegur??? mana suara ulama di dalam umno??? sekurang kurangnya kesilapan pemimpin pas di tegur oleh rakyat walaupun hal tersebut dianggap kecil. adat la manusia selalu lakukan kesilapan. tapi janganlah sampai tak tahu nak membezakan mana satu halal mana satu haram.

     

Post a Comment

Adap biarlah beradat

Mengenai Aku

Luahan serta pandangan dari sudut rakyat marhien. Rakyat yang akarnya adalah Melayu dan melayu itu adalah akar Tanah ini.

Tanah ini Melayu Nusantara yang punya, tetapi adat Melayu melayan tetamu umpama sedarah, melindung sahabat umpama se bapa, menyuap kawan umpama se ibu.

Adat Melayu juga bila tertindas bangun membingkas, bila di tekan bangkit melawan bila di hina terpa membela.

Fahamilah.....
Dalam adat ada kelembutan,
Dalam pendirian ada ketegasan.


Flag Counter

free counters
Related Posts with Thumbnails

BLOG ARCHIVES

BERANI BERUBAH!!!

BERANI BERUBAH!!!

DENYUT NADI BLOGGER PRO UMNO

DENYUT NADI BLOGGER PRO UMNO

Maklumat di Dahulukan Fakta di Utamakan

Maklumat di Dahulukan Fakta di Utamakan
Maklumat di Dahulukan Fakta di Utamakan

PAPA DOLL

PAPA DOLL

BANTU KJ KELUAR UMNO

INDIKATOR

Jurublog berharap undian di atas dapat membantu memberi petunjuk kepada kj, itupun atas kenyataan oeh kj bahawa beliau akan keluar dari UMNO sekiranya ramai ahli UMNO sertai PERKASA. Inilah sahaja jasa kecil saya untuk bantu kj keluar dari UMNO.
**Ikhlas**

Twitter

Haramkan Parti Imigran Penjajah!

Haramkan Parti Imigran Penjajah!

BOIKOT OLD TOWN

BOIKOT OLD TOWN

TANAK BUBUR

Twitter Updates

    follow me on Twitter

    GEJUT KEDAH!!!

    GEJUT KEDAH!!!

    SATU SEKOLAH UNTUK SEMUA

    SATU SEKOLAH UNTUK SEMUA
    PLEASE SIGN THE PETITION FOR SSS. Click The Logo and you'll be directed to the petition.

    DARI PAS KE UMNO