SILA LAWATI BLOG DETGUAQ

SILA LAWATI BLOG DETGUAQ
BLOG INI ADALAH ALTERNATIF KEPADA BLOG PELANTAQHUJAH DAN AKAN MENGGANTIKAN BLOG PELANTAQHUJAH SETELAH PIHAK BLOGSPOT SEHINGGA KINI TIDAK 'REMOVE WARNING CONTENT' SEHINGGA MENYUKARKAN PENGUNJUNG.

Sila e-mailkan....detguaq10@gmail.com

SAYA AMAT MENGALU-ALUKAN SEBARANG MAKLUMAT YANG SAHIH DAN BERFAKTA UNTUK DI WAR-WARKAN DALAM BLOG INI DEMI UNTUK MENGEMBALIKAN KEDAH KEPADA UMNO/BN.

SILA INBOX DALAM FACEBOOK SAYA ATAU E-MAILKAN MAKLUMAT ANDA KEPADA:
detguaq10@gmail.com

Followers

Kat Sini Juga Boleh Daftar Sebagai Rakan Blog

HIMPUNAN JUTAAN BELIA

HIMPUNAN JUTAAN BELIA

TAHNIAH GAP, TAKZIAH BLOGGERS

Posted by detguaq3 Friday, July 2, 2010

tadi aku baca yang blog GAP telahpun mencecah hit yang ke 2 juta, mengekori blog PK yang terlebih dahulu, tanpa memerlukan dana sehingga RM 4 juta untuk tujuan itu.  Tahniah!!!

Takziah juga kepada blogger2 yang berada dalam kelompok ini yang aku anggarkan tak cecahpun keseluruhan jari3 kaki dan tangan tetapi di pergunakan oleh syaitan tertentu untuk meraop laba atas angin dengan menggadaikan nama mereka yang memerah otak bersengkang mata mengekang waktu.  Manakala mereka yang mengeksploitasi blogger2 ini sewenang-wenangnya menyedut untung dari perahan otak, sengkangan mata dan kekangan masa bagi mengorek maklumat mencari rahsia mendedah fakta bagi santapan rakyat agar insaf dengan putar belit pembangkang yang mengangkang persepsi melacur fitnah mendamba pengaruh rakyat yang malas berfikir tetapi khyal dengan pujian kononnya bijak bila berahi dengan pujian palsu pembangkang sehingga klimaks dek terkunci dengan pujian palsu berkenaan.

Aku sebenarnya telah terbaca dalam blog Kedah Kita yang mendedahkan perkara yang sama yang GAP dedahkan.  Aku dengar yang ke Sibu baru ni pun sama sahaja layanan yang mereka terima.  Gamak sunggoh memakan daging saudara sendiri serta membawa imej negatif kepada UMNO keseluruhannya di sebabkan perangai segelintir lintah spisis lintah perut hijau ni.


BARUA BETUL DENGAN NILA SETITIK NI.  

0 Responses to TAHNIAH GAP, TAKZIAH BLOGGERS

Post a Comment

Adap biarlah beradat

Mengenai Aku

Luahan serta pandangan dari sudut rakyat marhien. Rakyat yang akarnya adalah Melayu dan melayu itu adalah akar Tanah ini.

Tanah ini Melayu Nusantara yang punya, tetapi adat Melayu melayan tetamu umpama sedarah, melindung sahabat umpama se bapa, menyuap kawan umpama se ibu.

Adat Melayu juga bila tertindas bangun membingkas, bila di tekan bangkit melawan bila di hina terpa membela.

Fahamilah.....
Dalam adat ada kelembutan,
Dalam pendirian ada ketegasan.


Flag Counter

free counters
Related Posts with Thumbnails

BERANI BERUBAH!!!

BERANI BERUBAH!!!

DENYUT NADI BLOGGER PRO UMNO

DENYUT NADI BLOGGER PRO UMNO

Maklumat di Dahulukan Fakta di Utamakan

Maklumat di Dahulukan Fakta di Utamakan
Maklumat di Dahulukan Fakta di Utamakan

PAPA DOLL

PAPA DOLL

BANTU KJ KELUAR UMNO

INDIKATOR

Jurublog berharap undian di atas dapat membantu memberi petunjuk kepada kj, itupun atas kenyataan oeh kj bahawa beliau akan keluar dari UMNO sekiranya ramai ahli UMNO sertai PERKASA. Inilah sahaja jasa kecil saya untuk bantu kj keluar dari UMNO.
**Ikhlas**

Twitter

Haramkan Parti Imigran Penjajah!

Haramkan Parti Imigran Penjajah!

BOIKOT OLD TOWN

BOIKOT OLD TOWN

TANAK BUBUR

Twitter Updates

  follow me on Twitter

  GEJUT KEDAH!!!

  GEJUT KEDAH!!!

  SATU SEKOLAH UNTUK SEMUA

  SATU SEKOLAH UNTUK SEMUA
  PLEASE SIGN THE PETITION FOR SSS. Click The Logo and you'll be directed to the petition.

  DARI PAS KE UMNO