SILA LAWATI BLOG DETGUAQ

SILA LAWATI BLOG DETGUAQ
BLOG INI ADALAH ALTERNATIF KEPADA BLOG PELANTAQHUJAH DAN AKAN MENGGANTIKAN BLOG PELANTAQHUJAH SETELAH PIHAK BLOGSPOT SEHINGGA KINI TIDAK 'REMOVE WARNING CONTENT' SEHINGGA MENYUKARKAN PENGUNJUNG.

Sila e-mailkan....detguaq10@gmail.com

SAYA AMAT MENGALU-ALUKAN SEBARANG MAKLUMAT YANG SAHIH DAN BERFAKTA UNTUK DI WAR-WARKAN DALAM BLOG INI DEMI UNTUK MENGEMBALIKAN KEDAH KEPADA UMNO/BN.

SILA INBOX DALAM FACEBOOK SAYA ATAU E-MAILKAN MAKLUMAT ANDA KEPADA:
detguaq10@gmail.com

Followers

Kat Sini Juga Boleh Daftar Sebagai Rakan Blog

HIMPUNAN JUTAAN BELIA

HIMPUNAN JUTAAN BELIA

1MALAYSIA vs HANTU MALAYSIA

Posted by Detguaq Sunday, January 17, 2010Dalam beberapa hari ini aku mengikuti siri pendedahan hebat oleh rakan-rakan blogger dari seluruh negara terutamanya GAP, DET dan Keris Pusaka Melayu, Unspinners, X-pkr, Parpu Kari, BigDog, Apa Yang Tersirat, dan beberapa bloggers lagi termasuklah  ruangan forum seperti mykmu.net mengenai keterlibatan Kali mullah dalam perniagaan yang terlibat secara langsung dengan kerahsiaan negara dan dalam masa yang sama terlibat pula dengan musuh-musuh kepada keamanan dan kesetabilan Negara seperti Raja Paria Kamarudin dan B A B I dan ditambah merungsingkan mengenai penglibatan beliau dengan beberapa syarikat berprofail tinggi yang dalam pada masa yang sama membiayai portal berita yang sentiasa menimbulkan isu-isu yang boleh menggugat kesetabilan perpaduan, ekonomi dan politik negara iaitu Malaysian Insider, maka sudah tiba masanya rakyat Malaysia yang mahukan kesetabilan dikembalikan kepangkuan rakyat maka wajarlah kelompok rakyat yang berada disebelah pihak yang mahukan perkara-perkara positif yang kita nikmati satu masa dahulu dikembalikan mendesaak:

KERAJAAN BERTINDAK TEGAS TERHADAP MANUSIA BERNAMA KALIMULLAH INI BERTERASKAN UNDANG-UNDANG SEDIADA DAN JANGAN SEHINGGA BELIAU SEMPAT MELARIKAN DIRI KELUAR NEGARA SEPERTI RAJA PARIA KAMARUDIN BERSAMA DUIT YANG BELIAU KAUT SELAMA INI SECARA ROMPAKAN TERHORMAT DAN SETERUSNYA AKAN MENYALAK secara negatif terhadap Malaysia dan kedaulatannya seperti yang dilakukajn oleh RAJA PARIA KAMARUDIN yang didalangi oleh PAK DALANG (yang juga JALANG POLITIK) iaitu B A B I.

1 Responses to 1MALAYSIA vs HANTU MALAYSIA

 1. Salam 1Malaysia,

  Kami dari Unit Media Wangsa Maju mengambil kesempatan mengucapkan Syabas kepada anda kerana pengendalian blog yang begitu cekap dengan artikel2 yang bernas dan mantap.

  Harap kita dapat bekerjasama dalam menjayakan blog dan menjawab segala fitnah dan dakyah yang dilemparkan pembangkang pimpinan Anwar Al Juburi..

  Kami juga telah link blog anda dalam senarai blog kami. Sila layari http://mediawangsamaju.blogspot.com/.


  Sekian, Salam Ikhlas dari,
  UNIT MEDIA WANGSA MAJU.

   

Post a Comment

Adap biarlah beradat

Mengenai Aku

Luahan serta pandangan dari sudut rakyat marhien. Rakyat yang akarnya adalah Melayu dan melayu itu adalah akar Tanah ini.

Tanah ini Melayu Nusantara yang punya, tetapi adat Melayu melayan tetamu umpama sedarah, melindung sahabat umpama se bapa, menyuap kawan umpama se ibu.

Adat Melayu juga bila tertindas bangun membingkas, bila di tekan bangkit melawan bila di hina terpa membela.

Fahamilah.....
Dalam adat ada kelembutan,
Dalam pendirian ada ketegasan.


Flag Counter

free counters
Related Posts with Thumbnails

BLOG ARCHIVES

BERANI BERUBAH!!!

BERANI BERUBAH!!!

DENYUT NADI BLOGGER PRO UMNO

DENYUT NADI BLOGGER PRO UMNO

Maklumat di Dahulukan Fakta di Utamakan

Maklumat di Dahulukan Fakta di Utamakan
Maklumat di Dahulukan Fakta di Utamakan

PAPA DOLL

PAPA DOLL

BANTU KJ KELUAR UMNO

INDIKATOR

Jurublog berharap undian di atas dapat membantu memberi petunjuk kepada kj, itupun atas kenyataan oeh kj bahawa beliau akan keluar dari UMNO sekiranya ramai ahli UMNO sertai PERKASA. Inilah sahaja jasa kecil saya untuk bantu kj keluar dari UMNO.
**Ikhlas**

Twitter

Haramkan Parti Imigran Penjajah!

Haramkan Parti Imigran Penjajah!

BOIKOT OLD TOWN

BOIKOT OLD TOWN

TANAK BUBUR

Twitter Updates

  follow me on Twitter

  GEJUT KEDAH!!!

  GEJUT KEDAH!!!

  SATU SEKOLAH UNTUK SEMUA

  SATU SEKOLAH UNTUK SEMUA
  PLEASE SIGN THE PETITION FOR SSS. Click The Logo and you'll be directed to the petition.

  DARI PAS KE UMNO