SILA LAWATI BLOG DETGUAQ

SILA LAWATI BLOG DETGUAQ
BLOG INI ADALAH ALTERNATIF KEPADA BLOG PELANTAQHUJAH DAN AKAN MENGGANTIKAN BLOG PELANTAQHUJAH SETELAH PIHAK BLOGSPOT SEHINGGA KINI TIDAK 'REMOVE WARNING CONTENT' SEHINGGA MENYUKARKAN PENGUNJUNG.

Sila e-mailkan....detguaq10@gmail.com

SAYA AMAT MENGALU-ALUKAN SEBARANG MAKLUMAT YANG SAHIH DAN BERFAKTA UNTUK DI WAR-WARKAN DALAM BLOG INI DEMI UNTUK MENGEMBALIKAN KEDAH KEPADA UMNO/BN.

SILA INBOX DALAM FACEBOOK SAYA ATAU E-MAILKAN MAKLUMAT ANDA KEPADA:
detguaq10@gmail.com

Followers

Kat Sini Juga Boleh Daftar Sebagai Rakan Blog

HIMPUNAN JUTAAN BELIA

HIMPUNAN JUTAAN BELIA

TOK LATT KAKI SIAM?

Posted by DETGUAQ Wednesday, January 25, 2012


Kenapa ye Datuk Latt suka masuk siam??

Terkejut juga bila ramai orang kata Tok Latt ni suka masuk Siam,,selalunya kalau orang muda masuk siam ni anggapan orang dah menjadi lain..orang akan mesti kata cari ayam siam kat sana..ayam siam memang tip top,,ish,,ish tak kan kot Tok Latt buat kerja macam tu???

Namun sekarang telah terjawap kenapa Tok Latt suka masuk Siam,,segala fitanah telah terjawap,di siam,Tok Lat bukan dok pi cari ayam siam untuk tambahkan dosa,,Tok Latt pi siam dok cari pahala,,dengan memberi bantuan di Madrasah sebelah siam..kalau kita lihat di Kuala Kedah Masjid Aman tu try hampa tanya tenggok siapa punya tanah??hampa tanya tengok kat masyarakat Kuala Kedah apa yang Tok Latt telah memberi bantuan??hampa try tanya Barisan KOLA yang kepunyaan Tok Latt apa fungsinya,??

Untuk pengetahuan Hampa,kalau banjir ka,kebakaran ka,,ribut melanda ka,,Barisan KOLA ni lah yang sampai dulu,,Barisan KOLA kepunyaan Tok Lat,ianya berfungsi untuk masyarakat Kuala Kedah ketika menghadapi bencana,,kalau lalu Kuala Kedah,,kalau nampak kenderaan yang bertulis Barisan KOLA,hampa try pi tanya tengok betul ka tak,,siap ada bot lagi untuk bertindak di musim banjir

Pisau Kedah nak tunjuk gambar-gambar pendedahan Tok Latt masuk siamTempat yang Tok Latt selalu pi namanya Sekolah Pondok Darulmaaref,Satun,Thailand..kalau tak percaya pi la tanya tengok kat orang di sana..kalau hampa nak tau keturunan Tok Latt adalah keturunan dermawan,,kalau hampa dok fitnah,,hampa menjawap la sendiri akhirat nanti...

0 Responses to TOK LATT KAKI SIAM?

Post a Comment

Adap biarlah beradat

Mengenai Aku

Luahan serta pandangan dari sudut rakyat marhien. Rakyat yang akarnya adalah Melayu dan melayu itu adalah akar Tanah ini.

Tanah ini Melayu Nusantara yang punya, tetapi adat Melayu melayan tetamu umpama sedarah, melindung sahabat umpama se bapa, menyuap kawan umpama se ibu.

Adat Melayu juga bila tertindas bangun membingkas, bila di tekan bangkit melawan bila di hina terpa membela.

Fahamilah.....
Dalam adat ada kelembutan,
Dalam pendirian ada ketegasan.


Flag Counter

free counters
Related Posts with Thumbnails

BLOG ARCHIVES

BERANI BERUBAH!!!

BERANI BERUBAH!!!

DENYUT NADI BLOGGER PRO UMNO

DENYUT NADI BLOGGER PRO UMNO

Maklumat di Dahulukan Fakta di Utamakan

Maklumat di Dahulukan Fakta di Utamakan
Maklumat di Dahulukan Fakta di Utamakan

PAPA DOLL

PAPA DOLL

BANTU KJ KELUAR UMNO

INDIKATOR

Jurublog berharap undian di atas dapat membantu memberi petunjuk kepada kj, itupun atas kenyataan oeh kj bahawa beliau akan keluar dari UMNO sekiranya ramai ahli UMNO sertai PERKASA. Inilah sahaja jasa kecil saya untuk bantu kj keluar dari UMNO.
**Ikhlas**

Twitter

Haramkan Parti Imigran Penjajah!

Haramkan Parti Imigran Penjajah!

BOIKOT OLD TOWN

BOIKOT OLD TOWN

TANAK BUBUR

Twitter Updates

  follow me on Twitter

  GEJUT KEDAH!!!

  GEJUT KEDAH!!!

  SATU SEKOLAH UNTUK SEMUA

  SATU SEKOLAH UNTUK SEMUA
  PLEASE SIGN THE PETITION FOR SSS. Click The Logo and you'll be directed to the petition.

  DARI PAS KE UMNO