SILA LAWATI BLOG DETGUAQ

SILA LAWATI BLOG DETGUAQ
BLOG INI ADALAH ALTERNATIF KEPADA BLOG PELANTAQHUJAH DAN AKAN MENGGANTIKAN BLOG PELANTAQHUJAH SETELAH PIHAK BLOGSPOT SEHINGGA KINI TIDAK 'REMOVE WARNING CONTENT' SEHINGGA MENYUKARKAN PENGUNJUNG.

Sila e-mailkan....detguaq10@gmail.com

SAYA AMAT MENGALU-ALUKAN SEBARANG MAKLUMAT YANG SAHIH DAN BERFAKTA UNTUK DI WAR-WARKAN DALAM BLOG INI DEMI UNTUK MENGEMBALIKAN KEDAH KEPADA UMNO/BN.

SILA INBOX DALAM FACEBOOK SAYA ATAU E-MAILKAN MAKLUMAT ANDA KEPADA:
detguaq10@gmail.com

Followers

Kat Sini Juga Boleh Daftar Sebagai Rakan Blog

HIMPUNAN JUTAAN BELIA

HIMPUNAN JUTAAN BELIA

Ikut LUT, Dunia PASTI TERBALIK!

Posted by detguaq12 Sunday, January 8, 2012


Ramai yang mengandaikan Anwar Ibrahim bakal dipenjarakan 9 Januari ni... baik dari Pro-BN, Bebas, Berkecuali dan juga Pro-Pembangkang mengandaikan yang sama.. malah... Anwar sendiri yakin bahawa dia akan dipenjarakan....

kalau mengikut pada bukti dan teknikal... ditambah dengan pembuktian dari peguam bela Anwar (Karpal Singh)... menegaskan bahawa perbuatan liwat itu berlaku diatas faktor SUKA SAMA SUKA dan bukannya paksaan... siap menegaskan perkara makan karipap daging selepas aktiviti liwat pulak tu... maka, Anwar akan dihantar ke Sg Buloh dengan terhormatnya bersandarkan pada undang-undang...;

Seksyen 377A-D Kanun Keseksaan adalah satu peruntukkan yang melarang ‘amalan seks songsang dan luar tabi’e seperti seks melalui dubur, samada antara lelaki dan lelaki, lelaki dan wanita (termasuk isteri sendiri), sama ada secara sukarela mahupun secara paksa, termasuk juga dengan haiwan.
Jika sabit kesalahan seseorang itu boleh dihukum penjara maksimum 20 tahun dan sebatan.

Dari sini juga dah nampak hala tuju dan masa depan Anwar pada 9 Januari ini. SAHIH SANGKUT !!!

Untuk makluman, sehingga jam 2.00 petang 7 Januari 2012, pihak polis telah menerima sebanyak 740 laporan yang dibuat oleh pelbagai pihak bagi membantah Perhimpunan 901. Tapi, perhimpunan ini telah pun diberikan kebenaran oleh PDRM. Namun ada Terms N Conditions apply.... (http://info4thetruth.blogspot.com/2012/01/beruk-si-gay-tua-tu-tau-ke-ikut.html)

Malah bekas peguambela Anwar juga menggariskan kronologi sebab musabab mengapa Anwar tidak harus disokong (http://info4thetruth.blogspot.com/2012/01/wajib-baca-sahih-anwar-meliwat.html).

Kalau nanti pada 9 Januari yang berkumpul itu orang-orang Kafir atau yang tak de agama tu, memang boleh difahami la... tp... kalau ada org Islam atau org dr agama lain sekalipun, ada sikit kehairanan la juga. Soalan saya cuma 1.. Agama mana yang merestui perbuatan LIWAT ???

Dengarnya ada pemimpin PAS pun menggalakkan demonstrasi ni... Pak2 lebai PAS ni agamanya apa??? Terfikir dalam pale otak ni... yang nak berdemo ni atas tujuan apa ye???

Sahih ini bukan hal politik... Kes yang sedang dibicarakan adalah kes yg amat memalukan dan paling hina dalam peradaban manusia hari ni... melibatkan moral seekor binatang bernana Anwar. (sori myb kasar... tp kalau manusia tak meliwat pekerjanya).

Kes yang dibicarakan adalah kes LIWAT antara Anwar-Saiful. Kenapa Anwar heret politik dalam kes dia? Memalukan sungguh... Paling menjelekkan... Budak2 U yang sedang minggu exam pula diajak sama demi nk selamatkan "tutt" dia tu...

Hello... ini kes personal... pasai pe ada yang gatal nk sokong pulak??? Tak malu ke sokong "tuttt" si al-juburi tu..???

Haishhh.. dunia akhir zaman....

0 Responses to Ikut LUT, Dunia PASTI TERBALIK!

Post a Comment

Adap biarlah beradat

Mengenai Aku

Luahan serta pandangan dari sudut rakyat marhien. Rakyat yang akarnya adalah Melayu dan melayu itu adalah akar Tanah ini.

Tanah ini Melayu Nusantara yang punya, tetapi adat Melayu melayan tetamu umpama sedarah, melindung sahabat umpama se bapa, menyuap kawan umpama se ibu.

Adat Melayu juga bila tertindas bangun membingkas, bila di tekan bangkit melawan bila di hina terpa membela.

Fahamilah.....
Dalam adat ada kelembutan,
Dalam pendirian ada ketegasan.


Flag Counter

free counters
Related Posts with Thumbnails

BLOG ARCHIVES

BERANI BERUBAH!!!

BERANI BERUBAH!!!

DENYUT NADI BLOGGER PRO UMNO

DENYUT NADI BLOGGER PRO UMNO

Maklumat di Dahulukan Fakta di Utamakan

Maklumat di Dahulukan Fakta di Utamakan
Maklumat di Dahulukan Fakta di Utamakan

PAPA DOLL

PAPA DOLL

BANTU KJ KELUAR UMNO

INDIKATOR

Jurublog berharap undian di atas dapat membantu memberi petunjuk kepada kj, itupun atas kenyataan oeh kj bahawa beliau akan keluar dari UMNO sekiranya ramai ahli UMNO sertai PERKASA. Inilah sahaja jasa kecil saya untuk bantu kj keluar dari UMNO.
**Ikhlas**

Twitter

Haramkan Parti Imigran Penjajah!

Haramkan Parti Imigran Penjajah!

BOIKOT OLD TOWN

BOIKOT OLD TOWN

TANAK BUBUR

Twitter Updates

  follow me on Twitter

  GEJUT KEDAH!!!

  GEJUT KEDAH!!!

  SATU SEKOLAH UNTUK SEMUA

  SATU SEKOLAH UNTUK SEMUA
  PLEASE SIGN THE PETITION FOR SSS. Click The Logo and you'll be directed to the petition.

  DARI PAS KE UMNO