SILA LAWATI BLOG DETGUAQ

SILA LAWATI BLOG DETGUAQ
BLOG INI ADALAH ALTERNATIF KEPADA BLOG PELANTAQHUJAH DAN AKAN MENGGANTIKAN BLOG PELANTAQHUJAH SETELAH PIHAK BLOGSPOT SEHINGGA KINI TIDAK 'REMOVE WARNING CONTENT' SEHINGGA MENYUKARKAN PENGUNJUNG.

Sila e-mailkan....detguaq10@gmail.com

SAYA AMAT MENGALU-ALUKAN SEBARANG MAKLUMAT YANG SAHIH DAN BERFAKTA UNTUK DI WAR-WARKAN DALAM BLOG INI DEMI UNTUK MENGEMBALIKAN KEDAH KEPADA UMNO/BN.

SILA INBOX DALAM FACEBOOK SAYA ATAU E-MAILKAN MAKLUMAT ANDA KEPADA:
detguaq10@gmail.com

Followers

Kat Sini Juga Boleh Daftar Sebagai Rakan Blog

HIMPUNAN JUTAAN BELIA

HIMPUNAN JUTAAN BELIA

PARASIT SEDANG CUBA BERAKAR!!!!

Posted by Detguaq Sunday, December 20, 2009Dapat aku bayangkan bebanan yang akan bertambah untuk diseret oleh aktivis parti jika Najib tidak bijak menelah, merisik dan mentafsir lalu menterjemah kehendak, keinginan dan keresahan serta kegusaran akar umbi serta silent majority yang kini kembali meletakkan harapan kebahu Kerajaan Barisan Nasional.  Parasit ini sedang bergerak dengan menunggang kuda yang sedang kelaparan untuk cuba menguasai gelanggang rumput hijau segar lagi penuh khasiat bernama KEDAH!!!  Wahai KUDA!  Jangan jadi lembu dogoi lapaq ayaq!!!

3 Responses to PARASIT SEDANG CUBA BERAKAR!!!!

 1. baik kerat awai2 dari teruih berakaq dan bawak 'penyakit'. awat yg depa dok kalut tak tau? rakan fb kedah org lain dan yg pi sana tu adalah gang 'teh tarik'. masa bila depa jadi org kedah?

   
 2. Anonymous Says:
 3. Menoleh kembali hasrat suci mahu menguasai sawahan hijau melalui maya bersama kawan2 yang memahaminya untuk berjuang bermati-matian.

  Terkejut melihat, kunun burung enggang terbang bukan digunungan tapi disawahan, terbukti ianya hanya burung pipit hanya menelan padi sabiji-sebiji.

  Tiada penguasaan maya yang dilihat, kawan2 mana pi tak tau?.

   
 4. Detguaq Says:
 5. Fokus 1Malaysia,

  Aku benar-benar raasa terpukul dengan gelagat mereka yang entah apa matlamat. Adakah benar-benar untuk pulihkan UMNO atau hendak punahkan apa yang kita usahakan....ntah apa yang mereka hala kan.

  Anon
  kuantiti bukan lagi menjadi hambatan aku, tetapi kualiti. Biar sedikit tapi berbekas dari banyak hanya kesit dan hampa...banyak tak memberat. Namun bukan bererti kita tidak perlukan sokongan, biarlah yang menyokong tidak merebah....

   

Post a Comment

Adap biarlah beradat

Mengenai Aku

Luahan serta pandangan dari sudut rakyat marhien. Rakyat yang akarnya adalah Melayu dan melayu itu adalah akar Tanah ini.

Tanah ini Melayu Nusantara yang punya, tetapi adat Melayu melayan tetamu umpama sedarah, melindung sahabat umpama se bapa, menyuap kawan umpama se ibu.

Adat Melayu juga bila tertindas bangun membingkas, bila di tekan bangkit melawan bila di hina terpa membela.

Fahamilah.....
Dalam adat ada kelembutan,
Dalam pendirian ada ketegasan.


Flag Counter

free counters
Related Posts with Thumbnails

BLOG ARCHIVES

BERANI BERUBAH!!!

BERANI BERUBAH!!!

DENYUT NADI BLOGGER PRO UMNO

DENYUT NADI BLOGGER PRO UMNO

Maklumat di Dahulukan Fakta di Utamakan

Maklumat di Dahulukan Fakta di Utamakan
Maklumat di Dahulukan Fakta di Utamakan

PAPA DOLL

PAPA DOLL

BANTU KJ KELUAR UMNO

INDIKATOR

Jurublog berharap undian di atas dapat membantu memberi petunjuk kepada kj, itupun atas kenyataan oeh kj bahawa beliau akan keluar dari UMNO sekiranya ramai ahli UMNO sertai PERKASA. Inilah sahaja jasa kecil saya untuk bantu kj keluar dari UMNO.
**Ikhlas**

Twitter

Haramkan Parti Imigran Penjajah!

Haramkan Parti Imigran Penjajah!

BOIKOT OLD TOWN

BOIKOT OLD TOWN

TANAK BUBUR

Twitter Updates

  follow me on Twitter

  GEJUT KEDAH!!!

  GEJUT KEDAH!!!

  SATU SEKOLAH UNTUK SEMUA

  SATU SEKOLAH UNTUK SEMUA
  PLEASE SIGN THE PETITION FOR SSS. Click The Logo and you'll be directed to the petition.

  DARI PAS KE UMNO