SILA LAWATI BLOG DETGUAQ

SILA LAWATI BLOG DETGUAQ
BLOG INI ADALAH ALTERNATIF KEPADA BLOG PELANTAQHUJAH DAN AKAN MENGGANTIKAN BLOG PELANTAQHUJAH SETELAH PIHAK BLOGSPOT SEHINGGA KINI TIDAK 'REMOVE WARNING CONTENT' SEHINGGA MENYUKARKAN PENGUNJUNG.

Sila e-mailkan....detguaq10@gmail.com

SAYA AMAT MENGALU-ALUKAN SEBARANG MAKLUMAT YANG SAHIH DAN BERFAKTA UNTUK DI WAR-WARKAN DALAM BLOG INI DEMI UNTUK MENGEMBALIKAN KEDAH KEPADA UMNO/BN.

SILA INBOX DALAM FACEBOOK SAYA ATAU E-MAILKAN MAKLUMAT ANDA KEPADA:
detguaq10@gmail.com

Followers

Kat Sini Juga Boleh Daftar Sebagai Rakan Blog

HIMPUNAN JUTAAN BELIA

HIMPUNAN JUTAAN BELIA

Siapa Sebenarnya JANTAN Lemah Syahwat Kalau Bukan pasrael?

Posted by Detguaq Sunday, February 19, 2012Beberapa hari lepas kita dengar dan baca kenyataan yang cukup garang, lebih garang dari 'Lawyer Garang'!  Kenyataan yang berbentuk kata dua ini di lontar dari mulut idol fanatik penganut pasrael iaitu N.ajis yang mahu Papa Doll menarik balik kenyataan mengenai Israel yagn beliau lafazkan ketika diwawancara oleh AWSJ atau menyaman ASWJ atas alasan menyiarkan kenyataan yang tidak tepat oleh Papa Doll.

WOW!  Keras sungguh bunyinya.  Betul ke KERAS?

Aku tertungguh-tunggu reaksi(bukan eraksi) seterusnya dari kedua-dua belah pihak mengenai amaran N.ajis yang berselindung disebalik Majlis Syura'(bukan Majlis Bubur Asyura' tau....).  Pada mulanya aku ingat tentulah  selepas amaran itu dikeuarkan Anwar akan tergesa-gesa mengambil penerbangan ataupun bergegas dengan kereta ke Kelantan untuk memberi penjelasan ata membuat ketetapan mengikut kemahuan N.ajis, sebaliknya Anwar da Papa Doll hanya membuat kenyataan balas yang cukup anti-klimaks.  Nafsu pasrael punyalah membuak-buak, umpama KERBAU yang sedang dalam jeda 'piantang biang'.

Cukup tegang dan KERASSSSSS......

Tetapi apabila mendekati pkr tiba-tiba pasrael menjadi lembik selembik-lembiknya....Dan secara sinis pkr yang dikepalai oleh papa doll memperli keupayaan tenaga pasrael(N.ajis) dengan acuh tak acuh jer....Next!!!

Anwar tidak langsung menunjukkan rasa panik dengan amaran tidak bertaring oleh pasrael walaupun mereka menggunakan jenama majlis syura' yang mungkin anwar fahami sebagai majlis bubur asyura sahaja.

Buktinya cukup jelas apabila terpampang didalam akhbar berkecuali SINAR HAIRAN.  Tiada bunyi berbentuk kegusaran mahupun kelamkabut gelagat Aljuburi(gelaran yang diberi ketika di Dewan Taman Melewar), sebaliknya jawapan acuh tak acuh itu terpaksa disambut dengan senyum penuh kepahitan oleh N.ajis dalam satu kenyataan penuh keponenannya pada 18/02/2012.

Jadi kesimpulannya segala apa yang diperkatakan oleh paria-paria pasrael seperti apa yang boleh dilihat disini, umpama kata Ustaz Kamal Saidin...."BALIK KE DIAAAA!!! cukup tepat untuk memberi gambaran yang sebenar!  Depalah yang sebenarnya LEMAH SYAHWAT POLITIK!

0 Responses to Siapa Sebenarnya JANTAN Lemah Syahwat Kalau Bukan pasrael?

Post a Comment

Adap biarlah beradat

Mengenai Aku

Luahan serta pandangan dari sudut rakyat marhien. Rakyat yang akarnya adalah Melayu dan melayu itu adalah akar Tanah ini.

Tanah ini Melayu Nusantara yang punya, tetapi adat Melayu melayan tetamu umpama sedarah, melindung sahabat umpama se bapa, menyuap kawan umpama se ibu.

Adat Melayu juga bila tertindas bangun membingkas, bila di tekan bangkit melawan bila di hina terpa membela.

Fahamilah.....
Dalam adat ada kelembutan,
Dalam pendirian ada ketegasan.


Flag Counter

free counters
Related Posts with Thumbnails

BERANI BERUBAH!!!

BERANI BERUBAH!!!

DENYUT NADI BLOGGER PRO UMNO

DENYUT NADI BLOGGER PRO UMNO

Maklumat di Dahulukan Fakta di Utamakan

Maklumat di Dahulukan Fakta di Utamakan
Maklumat di Dahulukan Fakta di Utamakan

PAPA DOLL

PAPA DOLL

BANTU KJ KELUAR UMNO

INDIKATOR

Jurublog berharap undian di atas dapat membantu memberi petunjuk kepada kj, itupun atas kenyataan oeh kj bahawa beliau akan keluar dari UMNO sekiranya ramai ahli UMNO sertai PERKASA. Inilah sahaja jasa kecil saya untuk bantu kj keluar dari UMNO.
**Ikhlas**

Twitter

Haramkan Parti Imigran Penjajah!

Haramkan Parti Imigran Penjajah!

BOIKOT OLD TOWN

BOIKOT OLD TOWN

TANAK BUBUR

Twitter Updates

  follow me on Twitter

  GEJUT KEDAH!!!

  GEJUT KEDAH!!!

  SATU SEKOLAH UNTUK SEMUA

  SATU SEKOLAH UNTUK SEMUA
  PLEASE SIGN THE PETITION FOR SSS. Click The Logo and you'll be directed to the petition.

  DARI PAS KE UMNO